Eerste Selectie

Vitesse-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Exact één week voor de start van het WK Voetbal is De Adelaarshorst morgenavond het podium voor de allerlaatste Eredivisiewedstrijd van kalenderjaar 2022. Aan de Vetkampstraat is Vitesse de tegenstander van Go Ahead Eagles. 

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Vitesse op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart (digitaal) bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in de Eagles App kunt uploaden.
  • Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – Vitesse toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Het duel met de Arnhemmers is uitverkocht.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 18:30 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – Vitesse is om 20:00 uur.
  • Vanaf 18:30 uur worden in de fancar op het supportersplein unieke Eagles-bierpullen verkocht in samenwerking met Kippenhok en Juweeltjus. De prijs van deze bierpullen – die ook exclusief bij Intratuin Deventer te koop zijn – bedraagt € 12,99 per stuk. Van elke verkochte bierpul komt € 2,50 ten goede aan Go Ahead Eagles.
  • Vanwege de bouw van de skybox aan de Hoofdtribune is er minder ruimte op het supportersplein. De toeschouwersinstroom van de Leo Halle tribune ondervindt eveneens hinder vanwege de bouw.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht