londenreis

“Absoluut voor herhaling vatbaar.” Dat was de eenduidige conclusie van de ruim veertig partners van Go Ahead Eagles, die op 4 en 5 november deelnamen aan de voetbaltrip naar Londen.

londenreis
De meegereisde partners van GA Eagles bekijken het authentieke stadion van Fulham, dat als inspiratie dient voor de vernieuwbouw van de Adelaarshorst.

Voor de partners had Go Ahead Eagles in samenwerking met Sportstadion.nl een interessant en gevarieerd programma neergezet. Dit met een bezoek aan Craven Cottage, de thuishaven van Fulham, en de Champions Leaguewedstrijd Arsenal-Anderlecht (uitslag: 3-3) als hoogtepunten. Het dinsdagse bezoek aan Fulham was niet voor niets: het authentieke stadion van de roemruchte club dient als inspiratie voor de vernieuwbouw van de Adelaarshorst, komende zomer. Martin Kleine Schaars van I’M Architecten was meegereisd om inspiratie op te doen en toelichting te geven aan de meegereisde partners.

Hoewel het contrast tussen het gezellige Craven Cottage en het grote en moderne Emirates Stadium van Arsenal enorm was, vormde het bezoek aan Arsenal-Anderlecht een meer dan passend sluitstuk van de eerste dag van de trip. Niet in de minste plaats door het scoreverloop van de wedstrijd. Van 3-0 naar 3-3 in een half uur. Sportstadion.nl, mede-organisator van de trip, had bovendien uitstekende plaatsen geregeld.

“Alles kwam tijdens de trip samen”, Mario Riesebeek van BData ICT solutions. “Voetbal, voetbalbeleving, maar ook de zakelijke kant. Ik heb met alle meegereisde partners leuke gesprekken gehad in vliegtuig, bus, hotel en stadions. Echt een goede en natuurlijk erg leuke manier om te netwerken. De volgende keer ben ik er zeker weer bij.”