Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer een Go Kids Club Voetbalclinic gehouden! Deze editie, speciaal voor leden van de Go Kids Club van 6 tot en met 11 jaar, vindt plaats op woensdag 4 mei!

De afgelopen jaren was deze geweldige clinic binnen de kortste keren volgeboekt. Daarom worden er nu twee clinics gehouden: één om 10:30 uur en één om 13:30 uur. Uiteraard zullen de selectie en staf van GA Eagles aanwezig zijn om de spelertjes van alles bij te brengen op voetbalgebied.

Ben je lid van de Go Kids Club, tussen de 6 en 11 jaar en wil je deelnemen aan deze geweldige clinic? Stuur dan vanaf zaterdag 23 april om 9:00 uur een mail naar kidsclub@ga-eagles.nl!

Vermeld hierbij duidelijk je naam en leeftijd. Er is plaats voor 150 kinderen per clinic, dus vol=vol. Aanmeldingen die vóór zaterdag 23 april om 9:00 uur binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

Als je een mail hebt gestuurd, ontvang je uiterlijk 30 april meer informatie over of je mee kan doen.

Praktische info:
– De clinic vindt plaats in het stadion.

– Er is geen omkleedmogelijkheid in het stadion.

– De clinics gaan door, tenzij…
…Go Ahead Eagles 6e wordt en instroomt in de 1e ronde van de play-offs. Deze wordt namelijk gespeeld op maandag 2 en vrijdag 6 mei.
…Het weer dit niet toelaat op 4 mei. Houd daarom begin mei je mail en de website van Go Ahead Eagles www.ga-eagles.nl in de gaten, over het wel of niet doorgaan van de voetbalclinic.

IMG_1196 (Kopie)