De voetbalopleiding van Go Ahead Eagles beleeft zaterdag een feestelijke dag. Daarvoor moet de B1 wel winnen van Olde Veste ’54. Het kampioenschap van de derde divisie D is dan een feit, waarna de B1 en de A1, dat zaterdag de titel al veiligstelde, gehuldigd worden op het supportersplein bij de Adelaarshorst.

De wedstrijd van de B-junioren wordt voor de gelegenheid gespeeld in het stadion, om het klassieke tijdstip 14.30 uur en is openbaar toegankelijk. In Steenwijk won de B1 met 6-0 van Olde Veste. De A1 speelt om 11.30 uur, zodat het team aanwezig kan zijn bij de wedstrijd van de B’tjes. Tegenstander op sportpark de Zandweerd is de nummer twee uit de competitie, Quick ’20, dat in Oldenzaal met 10-0 aan de kant werd gezet. De C’tjes nemen het om 12.30 uur in Drenthe op tegen FC Emmen. Een duel tussen de nummer zeven en acht van de eerste divisie A. In Deventer won FC Emmen met 2-0.

Na de wedstrijd van de B1 begint het feest op het stadionplein, aangeboden door de supportersvereniging, één van de sponsors van de voetbalopleiding. Ook dit festijn is publiek toegankelijk.