Onderstaand vind je de meest gestelde vragen (en antwoorden) naar aanleiding van de voetbalplaatjesactie. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met Go Ahead Eagles via telefoonnummer 0570-621357 (alleen tijdens kantooruren) of per e-mail (info@ga-eagles.nl)

Tot wanneer loopt de spaaractie?

De actie start op woensdag 10 februari en duurt tot en met zondag 2 mei. Hoe verkrijg ik de plaatjes? Je krijgt een gratis pakje met vier stickers bij elke €10 aan boodschappen.

Bij welke Jumbo-vestigingen kan ik sparen?

Je kunt sparen bij de volgende vestigingen:

  • Jumbo Deventer – Boreelplein
  • Jumbo Deventer – Constantijn Huijgensstraat
  • Jumbo Colmschate
  • Jumbo Bathmen
  • Jumbo Twello
  • Jumbo Gorssel

Ik woon niet in de buurt van een van bovengenoemde vestigingen. Hoe kan ik dan toch sparen?

We hebben alle Jumbo-vestigingen in de regio benaderd om deel te nemen. We zijn ontzettend blij dat bovenstaande vestigingen meedoen aan de actie. Helaas hebben sommige vestigingen ook besloten niet deel te nemen. Geldt dit ook voor de Jumbo-vestiging bij jou in de buurt? Vraag dan vrienden of familieleden die wel bij een van bovengenoemde vestigingen hun boodschappen doen om (mede) voor jou te sparen!

Ik ben seizoenkaarthouder / lid van Young Eagles en heb op woensdag 10 februari om 12:00 uur nog geen e-mail gehad over het gratis album. Wat nu?

Dat kan hoofdzakelijk door drie dingen komen:

  1. Hij is in je spambox terecht gekomen.
  2. Je hebt geen of een verkeerd e-mailadres aan je account gekoppeld.
  3. Je hebt in je account uitgezet dat je nieuwsbrieven en andere mailings van Go Ahead Eagles wilt ontvangen.

Wanneer de mail niet in je spambox zit, neem dan contact op met info@ga-eagles.nl. Je krijgt de mail alsnog toegestuurd.

Check vervolgens in je profiel of 2) of 3) het geval is, om in de toekomst wel de mails van Go Ahead Eagles te ontvangen.

Kan ik ook plaatjes ruilen met mede-supporters?

We hopen aan het einde van de actieperiode nog een ruilbeurs te kunnen organiseren, maar zijn hierbij volledig afhankelijk van de coronamaatregelen. Dit wordt dus nog even vervolgd. Uiteraard kan je in eigen kring ook plaatjes ruilen, maar neem hierbij te allen tijde de coronamaatregelen in acht.

Hoe kan ik mijn eigen Eagles-plaatje bestellen?

Dit kan tot 18 april. Alle informatie en de bestelmodule vind je op deze link.

Hoe kan ik stemmen op de Top-15 mooiste thuis- en uitshirts?

Dit kan vanaf zaterdag 20 februari tot en met woensdag 3 maart via deze link.