Ook dit jaar verloten we tijdens de seizoenkaartcampagne weer verschillende mijlpaalprijzen onder alle supporters die hun seizoenkaart van Go Ahead Eagles verlengen / bestellen. Elke woensdag geven we een update van de nieuwe stand van de seizoenkaartmeter en vindt – bij het behalen van een nieuwe mijlpaal – de verloting van een unieke prijs plaats! De eerste vier mijlpaalprijzen zijn inmiddels vergeven, de vijfde mijlpaal nadert…

De vijfde mijlpaalprijs van de seizoenkaartcampagne mag er absoluut zijn: een gesigneerd shirt uit handen van je favoriete speler! Een prijs die we aanstaande woensdag graag willen weggeven, mits de mijlpaal van 4.000 seizoenkaarthouders op dat moment is bereikt, uiteraard.

Zeg jij ‘Ja, ik support Go Ahead Eagles (ook) in het seizoen 2020/2021?’. Verleng / bestel dan snel hier je seizoenkaart om nog kans te maken op de vijfde mijlpaalprijs en mogelijk in de voetsporen te treden van Jim, Niek, Luc en Robin, die de voorgaande vier mijlpaalprijzen in de wacht sleepten.

Winnaars eerdere mijlpaalprijzen

  • Jim Elizen: unieke videoboodschap door een trainer / speler van Go Ahead Eagles
  • Niek Bult: gratis seizoenkaart
  • Luc Baltus: wedstrijdshirt voor het seizoen 2020/2021 (inclusief bedrukking)
  • Robin Dijkman: samen lunchen met de eerste selectie