Go Ahead Eagles speelt morgenavond in Emmen om 20:00 uur tegen de plaatselijke FC. Na de ‘interlandbreak’ gaat de ploeg van trainer Dennis Demmers op zoek naar de vierde zege op rij.

Dennis Demmers posteert Theo Zwarthoed, net als de afgelopen vier officïële duels, in het doel. De trainer gaf voorafgaand aan die reeks wedstrijden aan dat hij nu zou bepalen wie voorlopig eerste doelman is. “Theo is met zijn ervaring en zijn speelstijl op dit moment de juiste doelman voor ons”, aldus de oefenmeester.

In Emmen kan Go Ahead Eagles niet beschikken over Mohamed Hamdaoui en Elvio van Overbeek. Beiden hebben een knieblessure, al heeft laatstgenoemde wel de training voorzichtig hervat na zijn kijkoperatie. “Het zal nog wel minimaal twee weken duren voordat hij weer wedstrijdfit is”, vertelt Demmers. Lars Lambooij, die de wedstrijden tegen HSC’21, RKC Waalwijk en Sparta nog aan zich voorbij moest laten gaan, is wel weer fit.

Er gaan ruim 350 rood-gele fans mee naar Deventer. Voor de thuisblijvers: de wedstrijd is live te volgen op Radio Oost, Deventer Radio, FOX Sports 3 en op onze Twitter en Snapchat.

Orhan Džepar
Voorafgaand aan het wekelijkse perspraatje ondertekende Orhan Džepar onder toeziend oog van Adrie Steenbergen en zaakwaarnemer René Eijkelkamp zijn nieuwe verbintenis. Hij ligt nu tot 2019 vast in Deventer. (Foto’s: René Geerars)

orhan1
orhan2
orhan3