Eerste Selectie

Voorbeschouwing GA Eagles-Almere City FC

Nog één nachtje slapen en het is weer Matchday! Trainer Dennis Demmers kan voor het duel van morgen met Almere City FC beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Mohamed Hamdaoui (knieblessure) en Theo Zwarthoed (schorsing) zijn afwezig.

Elvio van Overbeek, die kampte met een knieblessure, is sneller dan verwacht hersteld. Hij keert terug in de wedstrijdselectie. “Een compliment voor de medische staf, maar ook zeker voor die jongen zelf, die er alles aan gedaan heeft zo snel mogelijk terug te keren”, aldus Demmers.

Met Almere City FC treft Go Ahead Eagles een ploeg die de weg naar boven gevonden heeft. Dit na een stroeve start, waarin geen van de eerste zeven competitiewedstrijden werd gewonnen. Dankzij de zege op FC Emmen (4-0) en een remise tegen Jong Ajax (2-2) werd de laatste plaats verlaten.

Dennis Demmers: “Almere City is een jonge technisch vaardige ploeg met veel snelheid. Uiteraard gaan we er alles aan doen de punten wederom in eigen huis te houden. Tot nu toe hebben we nog geen punten gemorst in de Adelaarshorst en dat blijft ons doel. Een thuisduel met duizenden rood-gelen op de tribune is echt iets waar de jongens naar uitkijken. Ik ook”.

Wil jij er ook bij zijn morgenavond? Bestel dan hier je kaart(en), of kom morgen langs bij de receptie (overdag) of stadionkassa’s (’s avonds)!

image

Terug naar overzicht