De nummer 2 tegen de nummer 4. Op voorhand is Go Ahead Eagles-FC Eindhoven al een prachtig affiche. Daar komt nog eens bij dat het een wedstrijd is tussen twee echt voetballende ploegen. Tel daar het decor, een kolkende Adelaarshorst bij op, en je hebt een wedstrijd om je enorm op te verheugen.

Dat kan Dennis Demmers alleen maar beamen. “We maken ons op voor een topweekend. Eerst de topper tegen FC Eindhoven, drie dagen later die tegen FC Volendam. FC Eindhoven beschikt over een technische ploeg en draait niet voor niets bovenin mee. Ze hebben een uitgebalanceerde selectie met het nodige scorende vermogen. Maar zoals altijd is het vooral zaak naar onszelf te kijken. Het is aan ons om een antwoord te geven op vorige week. Toen heeft iedereen kunnen zien dat we na een goed eerste half uur waarin we een behoorlijk overwicht creëerden, de draad kwijt raakten. We konden niet meer terugvallen op de kwaliteit die we hebben.”

Basisdebuut
Al snel na vrijdag ging de knop echter om. Demmers: “Zoals ik vaker heb gezegd, moet je niet te lang in een resultaat blijven hangen. Een zege vier je een dag en dan moet het vizier gericht zijn op de volgende wedstrijd. Dat geldt ook voor een nederlaag. Net als de fans hebben we enorm gebaald van deze nederlaag, maar ook dan moet de knop snel om. Vrijdag in een volle Adelaarshorst weer samen strijden voor drie punten.”

dzepargoal

Aan de kant van Go Ahead Eagles maakt Orhan Džepar (19) zijn basisdebuut. “Orhan is een technische speler, die ook diepgang in zijn spel heeft. In invalbeurten, wedstrijden met Jong Go Ahead Eagles en oefenduels heeft hij laten zien het niveau aan te kunnen.”

De volledige opstelling:
Zwarthoed; Nieuwpoort, Vriends, Schenk, Van der Meer; Daemen, Džepar, Rijsdijk; Van Ewijk, De Kogel, Wolters.

Ondertussen zijn de kaarten voor Go Ahead Eagles-FC Eindhoven flink in trek. Om en nabij de 9000 fans gaan samen met de selectie en staf strijden om ‘zeven uit zeven’.
Heb je nog geen kaart(en)? Niet getreurd! Klik snel op deze link en koop simpel en snel je ticket(s)!

image