Wie aankomend seizoen gezellig wil dineren in de Business Club van De Adelaarshorst, kan hiervoor net als tijdens de afgelopen voetbaljaargang terecht in The Vreedeveld Isolatie Pub. Patrick Vreedeveld is met zijn bedrijf ook in het seizoen 2020/2021 wederom naamgever van het sfeervol ingerichte restaurantgedeelte in de Business Lounge van de club.

“Sinds vorig jaar is de naam van onze onderneming verbonden aan The Pub en ik ben niet iemand die dan vervolgens na een jaar weer wegloopt”, verklaart Patrick Vreedeveld de continuering van de samenwerking met Go Ahead Eagles. “Ja, ook onze onderneming heeft last ondervonden van de maanden waarin de coronamaatregelen nog heel strikt waren. Maar met Vreedeveld Isolatie BV zijn we Business Partner geworden omdat een wedstrijd van Go Ahead Eagles voor ons echt een uitje is. We voelen ons thuis bij Go Ahead Eagles en hebben het hartstikke goed naar ons zin. Daar stoppen we niet gelijk mee omdat het eventjes tegenzit.”


 
In de zomer van 2018 maakte Patrick Vreedeveld als Business Partner zijn entree in de Business Club van Go Ahead Eagles. “De afgelopen twee seizoenen zijn me goed bevallen”, geeft hij aan. “Het gevoel dat er vanuit Go Ahead Eagles aandacht wordt geschonken aan Business Partners, vind ik belangrijk. Mooi voorbeeld is het kaartje dat Go Ahead Eagles heeft gestuurd naar alle Business Partners ten tijde van de uitbraak van het coronavirus. Aan die betrokkenheid hecht ik persoonlijk veel waarde.”

Andersom was Vreedeveld Isolatie BV ook een van de betrokken Business Partners die in mei een volledig tribunevak ‘adopteerde’ tijdens Kowet Kijken XXL. “Ik wilde graag een keer wat winnen”, zegt Patrick Vreedeveld met een knipoog. “En dat is gelukt! Tijdens de uitzending bleek dat ik een shirt uit het decor van Kowet Kijken had gewonnen. Maar ja, wat wil je ook, als je tweehonderd kaarten koopt voor Kowet Kijken XXL… Dat shirt heb ik overigens weggegeven aan een vriend van me.”


(Foto: Ton Otten)

Wat zijn de verwachtingen van Patrick Vreedeveld voor het seizoen 2020/2021? “Het voetballende gedeelte laat ik graag aan onze nieuwe hoofdtrainer Kees van Wonderen over. Zolang hij zich niet bemoeit met vloerisolatie, bemoei ik me niet met de opstelling, haha. Maar als het aankomende seizoen half zo leuk wordt als het afgelopen seizoen was vóór de coronacrisis, dan vind ik het al prima. Ik hoop in ieder geval weer veel leuke contacten op te doen bij Go Ahead Eagles.”

“Vreedeveld Isolatie BV is sinds het afgelopen seizoen Premium Partner, maar het voelt voor mij alsof ze er al jaren bij zijn”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Patrick is een voetballiefhebber, geniet bij Go Ahead Eagles en houdt van de club. Dat merken we keer op keer opnieuw. Zelfs in deze voor iedereen moeilijke tijd blijft hij de club ondersteunen. Dat doet ons goed!”