Nieuws Algemeen

Voorjaarscompetitie van start voor jeugdteams Voetbalacademie

Slechts enkele weken na de promotie- en kampioensfeesten die drie jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie onlangs konden vieren, wacht morgen al de start van de nieuwe competitie. Onder-13, Onder-18 en Onder-21 spelen een thuiswedstrijd, terwijl Onder-15 en Onder-16 het land intrekken voor een uitwedstrijd.

Go Ahead Eagles O13 start de voorjaarscompetitie in Divisie 4A met een thuiswedstrijd tegen Spartaan ’20 O13. Onder leiding van trainer Martijn Jongbloed hoopt het jongste jeugdteam van Go Ahead Eagles de zesde plaats van de najaarscompetitie de komende maanden te overtreffen. Op sportpark Zuiderlaan in Twello wordt om 11:30 uur afgetrapt.

Go Ahead Eagles O15 trekt naar het zuiden des lands voor een wedstrijd tegen VVV-Venlo/Helmond Sport 015. Het team van Jip Ellenbroek – met de door de KNVB geselecteerde Sam Simons in de gelederen – mag het na de promotie van enkele weken geleden op een niveau hoger proberen, waarbij de zuiderlingen de eerste horde vormen. Om 13:00 uur gaat de bal rollen.

Het eveneens gepromoveerde Go Ahead Eagles O16 trapt het voorjaarsseizoen zaterdag in Leeuwarden om 11:30 uur af tegen oude bekende SC Cambuur O16.

Go Ahead Eagles O13 Fc Emmen O13 (3) Carlo Bruil

Beide ploegen waren in een ware kampioensstrijd verwikkeld in Divisie 3A en treffen elkaar wederom in Divisie 2A. Het team onder leiding van Uǧur Yildirim moest Cambuur nipt voor zich dulden, dus zal extra gebrand zijn om de drie punten nu mee terug naar Deventer te nemen.

De oudste twee jeugdteams van Go Ahead Eagles spelen een thuiswedstrijd op sportpark Zuiderlaan in Twello. Go Ahead Eagles Onder-18 neemt het in Divisie 4A op tegen Excelsior O18. Go Ahead Eagles Onder-21 – gepromoveerd naar Divisie 2A – krijgt bezoek van sc Heerenveen O21. Beide duels beginnen om 11:30 uur.

Toeschouwers zijn van harte welkom bij de jeugdwedstrijden. Uiteraard volg je via de Twitterpagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Go Ahead Eagles O16 Willem Ii O16 (1)
Terug naar overzicht
Gae Website Popup