nieuws

nieuwsOok dit seizoen hebben veel deelnemers van de VriendenLoterij een seizoenkaart voor Go Ahead Eagles gewonnen. Deze winnaars zijn in het voetbalseizoen 2013/2014 verzekerd van een eigen zitplaats tijdens alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst. Om het feest compleet te maken mogen ze ook iedere wedstrijd iemand meenemen.

De VriendenLoterij geeft voor het 9e jaar op rij de seizoenkaarten weg. Jeroen van der Meulen, Hoofd Marketing VriendenLoterij: ‘Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf aangeven voor welk goed doel of welke vereniging de helft van de lotprijs bestemd is.’ Bij Go Ahead Eagles is het goede doel de stichting Eagles4Deventer.

Deelnemers die meespelen voor hun favoriete Eredivisieclub maken niet alleen kans op alle prijzen van de VriendenLoterij. Van der Meulen: ’n ons prijzenpakket zitten veel Eredivisieprijzen. Naast de seizoenkaarten per club verloten wij ook wedstrijdkaarten, meet-and-greets en fanshop cadeaukaarten. Met deze prijzen maken we veel mensen blij!’