Zaterdagavond vindt vóór en tijdens het duel met NAC Breda een unieke actie plaats. In samenwerking met de VriendenLoterij geeft Go Ahead Eagles een LCD-televisie weg! Voor de uitreiking van die tv wordt de winnaar in de rust uitgenodigd op het veld, om de prijs uit handen van een prominente Eagle te ontvangen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke prijs? Nou, heel simpel! Vóór de wedstrijd lopen er op de burelen van het stadion twee medewerkers van de VriendenLoterij rond. Als je bij één van hen een lot koopt, maak je automatisch kans op de televisie.

Daarnaast maak je met je lot iedere maand kans op prachtige (geld)prijzen! Maar dat is niet alles. Door één of meerdere loten te kopen bij de VriendenLoterij ondersteun je de Voetbalopleiding en maatschappelijke activiteiten van Go Ahead Eagles. De helft van de opbrengst van de loten gaat namelijk naar de club! Een win-win-win-situatie dus!

Loten zijn ook verkrijgbaar bij de Fanmobiel van Go Ahead Eagles, die tussen de Leo Halle Tribune en de IJsseltribune staat.

Koop dus je lot(en) en wie weet zien we jou zaterdag op de middenstip van de Adelaarshorst!