Met vrijdagavond FC Eindhoven-thuis, maandag FC Volendam-uit en volgende week Helmond Sport-thuis spelen we drie duels in de komende acht dagen. Een druk, spannend en zeer uitdagend programma voor onze rood-gelen, zeker gezien het feit dat twee van die wedstrijden tegen concurrenten zijn.

Te beginnen met aanstaande vrijdag. Dan vindt in de Adelaarshorst een heuse topper plaats: de nummer 2 tegen de nummer 4. In thuisduels is Go Ahead Eagles op ramkoers met zes zeges in zes thuisduels. Graag gaan selectie en staf samen met jou strijden voor zeven uit zeven!

Hebben jij of je vrienden/familie nog geen kaart(en)? Sla dan nog snel je slag! Er zijn nog zo’n 450 kaarten te koop voor vrijdag. We zijn dus, net als tegen FC Dordrecht (3-0), hard op weg naar een uitverkocht huis! Klik hier om simpel en snel kaarten te bestellen.

Tot slot presenteren we je graag het Go Ahead Eagles Nieuws van week 48. Lees onder meer een interview met rechtsback Sven Nieuwpoort, een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen FC Eindhoven en een artikel over de absolute cupfighters van de Voetbalopleiding!

image