Nieuws Algemeen

Vrumona frisdrankenpartner GA Eagles

Go Ahead Eagles en Vrumona zijn een vijfjarige sponsoring- en leverantie samenwerking aangegaan. De Deventer club gaat met ingang van komend voetbalseizoen de Vrumona merken Pepsi Cola, 7UP, Royal Club, Rivella en Sourcy Vitaminwater voeren in het vernieuwde stadion De Adelaarshorst.

Beide partijen ondertekenen de overeenkomst op zaterdag 25 april voorafgaand aan de thuiswedstrijd Go Ahead Eagles – FC Utrecht.

“Go Ahead Eagles is een prachtclub met een rijke historie en een fantastische ‘Engelse’ voetbalcultuur”, toont Sales Manager Bas Derksen van Vrumona zich tevreden. “Go Ahead Eagles en Vrumona hebben een vergelijkbaar DNA. Als uitdagers van de gevestigde orde typeren we ons door vechtersmentaliteit en creativiteit. Via Go Ahead Eagles wil Vrumona meer lading geven aan de merken op landelijk niveau én in de regio Deventer-Salland.”

Als partner van Go Ahead Eagles zullen de Vrumona frisdranken beschikbaar zijn bij de publiekscatering en in de diverse business ruimtes. Ook werkt Vrumona mee aan het versterken van de unieke clubcultuur van Go Ahead Eagles. “Zo komt het Go Ahead Eagles logo op alle koelkasten en menuborden en worden speciale drinkbekers met Eagles uitstraling ontwikkeld”, aldus Derksen.

“Wij zijn verheugd dat we na de recente contractverleningen met Drukwerkdeal.nl (hoofdsponsor), Pink Elephant (rugsponsor) en Grolsch (biersponsor) Vrumona als nieuwe frisdrankenpartners mogen verwelkomen in de Adelaarshorst”, aldus Jelle Beuker, lid van het managementteam van Go Ahead Eagles.

Pepsi Cola Go Ahead Eagles beker

Terug naar overzicht