‘Wie de jeugd support, support de toekomst.’ Het is de slogan waarmee de Supportersvereniging al jaren de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding steunt. Dat ook individuele supporters van de club regelmatig op spontane wijze hun steentje bijdragen aan de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding, bleek afgelopen dinsdag na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen Almere City FC.

In de wetenschap dat Go Ahead Eagles zich in het toernooi om de TOTO KNVB beker bij de laatste 32 clubs had geschaard, keerden 39 Eagles-supporters dinsdag huiswaarts na de wedstrijd Almere City FC – Go Ahead Eagles. Het mooie resultaat in het bekertoernooi leidde in de bus tot een spontaan besluit met betrekking tot de Fanstore-bon van 10 euro die Go Ahead Eagles alle meereizende supporters in het vooruitzicht had gesteld als dank voor hun steun in Almere. Allen doneerden de waarde van hun bon aan de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

Tekst gaat verder onder foto.

Geke Grootenhuis (links) overhandigt de Fanstore-bonnen aan Hans Vorderman van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. (Foto: Jeffrey Hurenkamp)

“Het was een unaniem besluit”, zegt Geke Grootenhuis, die de spontane actie in de bus initieerde. “Alle supporters in de bus steunden het initiatief. Wij waarderen het gebaar van de club richting de supporters die de bekerwedstrijd bij Almere City hebben bezocht. Met het doneren van de waarde van de Fanstore-bonnen aan de Voetbalopleiding, wilden wij graag iets terug doen.”

De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding dankt de supporters voor de 390 euro die het kan investeren in de rood-gele spelers van de toekomst.