nieuws

nieuwsDe meimaand van 2013 is er één die nog lang in ons geheugen gegrift zal staan. Een unieke serie wedstrijden bracht ons via de play-offs de promotie naar de Eredivisie. Een lang gekoesterde wens van vele Go Ahead-supporters ging in vervulling. Met z’n allen hebben we geschiedenis geschreven.

Snel na de behaalde promotie kwamen vanuit verschillende kanten ideeën om deze unieke meimaand in een boekwerk vast te leggen. Het bundelen van deze krachten heeft geresulteerd in een prachtig naslagwerk in woord en beeld. Meer dan honderd foto’s van enkele fotografen die nauw betrokken zijn bij onze club, leveren de unieke beelden. Robert Bugter heeft met zijn karakteristieke stijl de euforie rond de play-offs prachtig verwoord. Het boek is een ‘must have’ voor iedere supporter die Go Ahead een warm hart toedraagt.
‘We love you Eagles!’ is een publicatie van?Corps 9 in samenwerking met de supportersvereniging van Go Ahead Eagles. Corps 9, uitgever van boeken die betrekking hebben op de historie van Deventer en omgeving, ziet in ‘We love you Eagles!’ het leukste Deventer cadeauboek van deze zomer.

Voor meer informatie www.kowet.nl of https://www.facebook.com/WeLoveYouEagles