WE ARE THE EAGLES!

When a storm is coming, all other birds seek shelter. The Eagle alone, avoids the storm by flying above it. So, in the storms of life… May your heart soar like an Eagle.

Vlak voordat de spelers van Go Ahead Eagles het veld van De Adelaarshorst betreden, zien ze deze tekst op de wand van de spelerstunnel. Vrij vertaald: wat er straks ook gebeurt, laat de kop niet hangen, vecht door.

Opmaat

Je kunt gerust stellen dat de wereld zich momenteel in een storm bevindt. Een storm die voetbal bijzaak maakt, maar tegelijkertijd als nooit tevoren aantoont dat een ‘Avondje Adelaarshorst’ zoveel meer is dan alleen die 90 minuten voetbal. We missen de opmaat, de beleving. Het tieren en het vieren. Maar bovenal missen we elkaar.

Hartverwarmend waren dan ook alle berichten van supporters – via e-mail, telefoon en social media – die de club júist in deze onzekere periode willen steunen. Samen laten we de kop niet hangen, samen vechten we door. Daarom, en op veler verzoek, zijn we op 29 april officieel gestart met de seizoenkaartcampagne 2020/2021!

Steunen: hoe?

Natuurlijk is dit een andere seizoenkaartcampagne dan alle anderen. Jullie support was altijd al cruciaal voor de club, maar is nu – om deze storm te boven te komen – zo mogelijk nog crucialer.

Je kunt Go Ahead Eagles op verschillende manieren steunen. Allereerst door je seizoenkaart te verlengen / aan te schaffen. Omdat wij op dit moment nog niet precies weten wanneer we weer publiek mogen ontvangen, bieden we je drie keuzes: ‘Full Support’, ‘Full Support with discount’ en ‘Full Compensation’. De opties worden verder uitgelegd in de FAQ.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een donatie te doen aan de club, via acties van supporters en Go Ahead Eagles zelf. Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door de Supportersvereniging(!) en gaat rechtstreeks naar de voetbalbegroting. Lees meer op de pagina DONEREN.

Daarnaast is de SEIZOENKAARTMETER ook dit jaar actief, om jullie met mooie prijzen te bedanken voor jullie support. Júist nu.

Samen komen we sterker terug.
Samen laten we zien:

WE ARE THE EAGLES!

Campagnebeelden:
Ontwerp: Brand Specials
Fotografie: Evert van de Worp (spelersfoto Paul Bosvelt), Rocketboys, Erik Pasman, Henny Meyerink, Jeffrey Hurenkamp

Videografie:
Video in samenwerking met: Rocketboys
Archiefbeelden: DRTV, Erik Pasman, FOX Sports, Studio Sport, Stichting Niet te Kraken, Henny Meyerink

Digitale uitrolling:
Partner: Wemessage