Zelden zal de kracht van een volle, uitverkochte Adelaarshorst zo duidelijk in de sportieve resultaten tot uiting zijn gekomen als in het seizoen 2021/2022. Een seizoen waarbij in de eerste competitiehelft spectaculaire thuiszeges op PEC Zwolle, Fortuna Sittard en Heracles Almelo er bovenuit sprongen. Stuk voor stuk sensationele overwinningen, die niet in de minste plaats tot stand kwamen door de ongekende steun van een uitzinnige twaalfde man in De Adelaarshorst. Het was Home Again in optima forma, na een (promotie)seizoen waarin de rood-gele passie van onze supporters helaas alleen op afstand en Home Alone kon worden geuit.

Tekst gaat verder onder video.


Video: Rocketboys

Ook de sfeerloze keerzijde van de sportieve medaille heeft Go Ahead Eagles tijdens het seizoen ervaren. In een periode waarin onze supporters door de geldende coronamaatregelen niet of slechts ten dele welkom waren, werden in de thuiswedstrijden tegen FC Groningen, FC Twente, RKC Waalwijk, NEC en AZ welgeteld nul punten behaald. Duidelijker kon het gemis van onze supporters in De Adelaarshorst niet in sportieve cijfers worden uitgedrukt.

Vanaf het moment dat onze seizoenkaarthouders sinds eind februari opnieuw Home Again in De Adelaarshorst zijn, werd een historische overwinning geboekt op Ajax, gelijkgespeeld tegen FC Utrecht, gewonnen van SC Cambuur en werd de huid heel duur verkocht tegen PSV in de halve finale van het bekertoernooi. Kortom, Go Ahead Eagles mét of zonder supporters, het is een wereld van verschil gebleken.

Ook in het seizoen 2022/2023 willen we weer samen met onze supporters als onmisbare factor sportieve successen vieren. In de Adelaarshorst, in het Home of Football. Het Home van Go Ahead Eagles. Jouw Home. Our Home!