Alle 100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakketten zijn vergeven, nog voordat het Actieweekend is begonnen. Dat is de conclusie nu er binnen een week maar liefst 4.057 seizoenkaarten zijn verlengd of besteld.

“Toen we ons in de voorbereiding op deze actie bogen over het aantal nodige wedstrijdpakketten, hebben we goed gekeken naar de afgelopen seizoenen”, legt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Vorig jaar werd het absolute clubrecord gevestigd met 2.000 verlengde en bestelde seizoenkaarten na één week. Om helemaal veilig te zijn – dachten we – hebben we een verdubbeling toegepast voor het aantal wedstrijdpakketten: 4.000.”

Meteen vanaf de start van de seizoenkaartcampagne liep het storm. “We wisten dat onze supporters de trouwste van het land zijn, maar toch hebben ze ons weer verbaasd”, zegt Jan Willem van Dop. “Daarom moesten we in het websitebericht eerder deze week en op de social media gisteren alvast vooruitlopen op het ongelofelijke: dat alle 4.000 pakketten al vergeven zouden zijn voordat het Actieweekend zou starten. Dat is nu gebeurd. In allerijl bijbestellen voor het weekend was helaas niet mogelijk. Neem alleen al het schitterende programmebulletin op zeer speciaal retropapier, dat kost minimaal een week om te drukken.”

Tekst gaat verder onder video.

De lanceringsvideo sorteerde effect…

Dat betekent dat alle supporters die vóór vrijdagochtend 9:45 uur hun seizoenkaart hebben verlengd/besteld zonder tegenbericht morgen worden bezocht door een (oud-)speler, staflid, medewerker of vrijwilliger van Go Ahead Eagles met een prachtig 100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakket. Mocht het zondag worden, dan krijgt de supporter hier bericht over.

“Maar”, zo spoedt Jan Willem van Dop te zeggen, “de actie loopt gewoon door. Dus iedereen die tussen nu en zaterdagavond 23:59 uur zijn of haar seizoenkaart verlengt of bestelt, hoeft niet bij te betalen bij promotie én houdt een wedstrijdpakket van ons tegoed. De invulling daarvan is nu onze topprioriteit. Of nouja, één van de topprioriteiten”, verwijst hij lachend naar de mooie uitdaging om dit weekend 4.000(!) wedstrijdpakketten te bezorgen in alle uithoeken van Nederland. “Wij wensen alle leden van het rijdersteam, waar ik zelf ook met trots bij hoor, heel veel succes toe. We zijn ze erg dankbaar!”

Geen reacties meer mogelijk.