Tijdens Go Ahead Eagles – Jong Ajax is Domino’s Pizza Deventer morgenavond voor het eerst wedstrijdsponsor van de club. Waar Domino’s Pizza met prijzen stunt tijdens de stuntweek van 17 tot en met 23 september, daar hoopt Domino’s dat Go Ahead Eagles de (pizza)punten in Deventer houdt tegen Jong Ajax.

In de rust van de wedstrijd nemen vijf kinderen, die elk een tribune vertegenwoordigen, deel aan de rustactiviteit. De winnaar wint 10 pizza’s en ‘scoort’ voor zijn tribune 5×5 gratis pizza’s, die onder vijf toeschouwers van de desbetreffende tribune worden verloot. Ook de andere vier kinderen die aan de rustactiviteit deelnemen, ontvangen een pizza van Domino’s.

Wil je ook profiteren van fikse kortingen bij Domino’s? Tot en met zondag 23 september kun je vóór 16:00 uur bij alle vestigingen die dan open zijn al vanaf € 2,99 een medium pizza afhalen! Na 16:00 uur zijn alle medium pizza’s af te halen vanaf € 3,99*. In Deventer heeft Domino’s Pizza drie vestigingen: Achter de Broederen 13, Andriessenplein 40 en Karel de Grote Plein 33.

Kijk hier voor meer informatie over de stuntweek van Domino’s Pizza en de openingstijden van de vestiging(en) bij jou in de buurt.

* Deze actie is alleen geldig voor afhalen en geldt dus niet voor bezorgen.