Nieuws Algemeen

Wekelijkse Eagles-pagina verovert basisplaats bij Nieuwsblad Stedendriehoek

De oplettende Eagles-supporter is het ongetwijfeld al opgevallen: de wekelijkse Eagles-pagina heeft een transfer gemaakt naar Nieuwsblad Stedendriehoek. Sinds dit seizoen heeft de pagina een basisplaats gekregen in de regionale huis-aan-huiskrant, die gratis wordt bezorgd in de regio’s Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

Jarenlang had de Eagles-pagina een vaste positie in de Deventer Post. Sinds 1 juli van dit jaar heeft Uitgeverij Stedendriehoek niet alleen het stokje overgenomen van de Deventer Post, maar ook het verzorgingsgebied van de Eagles-pagina aanzienlijk vergroot. Voorheen waren de edities van de Eagles-pagina louter te lezen voor supporters in de regio Deventer. Dit seizoen verschijnt de Eagles-pagina ook in de Apeldoornse en Zutphense editie van Nieuwsblad Stedendriehoek.

“Nu Go Ahead Eagles is teruggekeerd op het niveau waar de club thuishoort, de Eredivisie, mag de rood-gele berichtgeving uiteraard niet ontbreken in een regionale krant”, menen Frank Boekema (directeur Uitgeverij Stedendriehoek) en John Ruisch (media-adviseur Nieuwsblad Stedendriehoek). Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles) sluit zich hierbij aan: “Heel mooi dat de Eagles-pagina dit seizoen wordt bezorgd bij iedereen in de regio’s Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Des te meer omdat binnen dit verzorgingsgebied – de Stedendriehoek – het overgrote deel van onze supporters woont.”

Nieuwsblad Stedendriehoek wordt elke woensdag gratis huis-aan-huis bezorgd. Wil je de krant en de Eagles-pagina digitaal lezen? Dat kan via deze link.

Terug naar overzicht