Hoe dicht liggen voetbal en business eigenlijk bij elkaar? Héél dicht, blijkt uit de verhalen die in de maarteditie van Kleuren van Juweel zijn opgetekend. Alle Business Partners van Go Ahead Eagles hebben het clubmagazine vorige week per post ontvangen en sinds afgelopen vrijdag is de Business Special van Kleuren van Juweel voor iedereen gratis af te halen in de Fanstore.

De link tussen voetbal en business komt heel duidelijk naar voren in de verhalen over Julius Bliek en Sam Beukema, die allebei ondernemende vaders hebben met een neusje voor bedrijfsvoering. Ondernemend is ook verdediger Pieter Ebbers, die zijn voetbalactiviteiten voor Go Ahead Eagles Onder-19 combineert met een hbo-studie Bedrijfskunde en langsging bij Rabobank Salland om inspiratie in het bankwezen op te doen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


 
Dat Go Ahead Eagles over een enthousiaste en saamhorige Business Club beschikt, valt óók te lezen in de Business Special van Kleuren van Juweel. Zo maakte Sjaak van Es (E.N.E. Consultancy) in januari faam tijdens het trainingskamp van de eerste selectie in Turkije. Sinds hij een penalty strak in de kruising schoot, gaat hij in businesskringen door het leven als Sjaak Winkelhaak. Saamhorig en sfeervol waren ook het wisseldiner bij Postillion Hotel Deventer en de Business Trip naar Swansea. In Kleuren van Juweel valt een impressie te lezen van beide succesvolle business events.


(klik op de afbeelding om de inhoudsopgave te vergroten)

Wij wensen iedereen veel leesplezier met de Business Special van Kleuren van Juweel!