Ieder jaar organiseert Go Ahead Eagles een zogenoemd wisseldiner voor leden van de Business Club. Het succesvolle netwerkevent ontbrak ook dit jaar niet op de evenementenkalender en vond eerder deze maand wederom plaats in het sfeervolle Postillion Hotel Deventer.

Zo’n zestig Business Partners meldden zich rond etenstijd op locatie, waar voor iedereen een naambadge en de tafelindeling per gang klaarlag. Nog even kon er genoten worden van een moment ‘vrij spelen’ onder het genot van een drankje en een smakelijke amuse. Maar na het welkomstwoord van Stefan Rutgers namens Go Ahead Eagles was het toch echt tijd voor het serieuze werk.


(Foto: Ton Otten)

Nadat het startsein voor het wisseldiner was gegeven, begaf iedereen zich naar de aan hem of haar toegewezen tafel. Werd er aan de ene tafel een officiële voorstelronde gedaan, aan andere tafels raakten de Business Partners na een korte kennismaking al gauw in gesprek over ieder onderwerp dat toevallig ter tafel kwam. Zodra het fluitsignaal na elke gang klonk, luisterden de gasten keurig naar de arbitrage en vertrok iedereen met glas, bestek en servet naar een nieuwe tafel.


(Foto: Ton Otten)

Namens de hoofdmacht van Go Ahead Eagles hadden assistent-trainer Marco Heering en doelman Hobie Verhulst de eer om deze editie mee te wisselen in het gezelschap. Voor de goalie was het de eerste keer dat hij op deze manier met leden van de Business Club in contact kwam. “Na afloop van thuiswedstrijden spreek je natuurlijk ook wel Business Partners in de Business Lounge, maar dan gaat het toch vooral over de gespeelde wedstrijd”, aldus Verhulst. Hoe het er op zo’n netwerkavond aan toe gaat, intrigeerde hem. “Het gesprek begint natuurlijk vaak met de vraag: ‘Wat doe jij?’. Ik vond het vooral leuk en ook echt leerzaam om ieders verhaal aan horen.”


(Foto: Ton Otten)

Dat Go Ahead Eagles een verbindende factor is en dat de Business Partners elkaar kunnen en ook willen versterken, bleek ook weer tijdens dit event. Na het heerlijke driegangendiner had elke gast met vijftien verschillende Business Partners aan tafel gezeten en kennisgemaakt of bijgepraat. Deze variant op speeddaten bleek wederom een goede zet ter uitbreiding van het zakelijke netwerk van alle aanwezigen.

Het volgende event van de Business Club staat gepland op 9 april 2019: Happen & Stappen. Een minstens zo succesvol recept als het wisseldiner, traditiegetrouw in de historische binnenstad van Deventer. Hapt en stapt u ook mee? Aanmelden kan via de Business App of per mail: commercie@ga-eagles.nl.


(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

(Foto’s: Ton Otten)