Voetbalacademie

Woensdagavond belactie Voetbalopleiding

Jochem de Weerdt (trainer C1, foto) of Kick Maatman (trainer B1 en Jong GA Eagles) aan de telefoon hebben? Het kan woensdagavond zomaar gebeuren. Na het grote succes van de eerste Vriendenloterij-belavond, neemt woensdagavond een delegatie van de Voetbalopleiding de telefoon ter hand.

De Vriendenloterij steunt als maatschappelijk partner van de Eredivisie al sinds jaar en dag de voetbalopleidingen en maatschappelijke initiatieven van voetbalclubs. Zo ook van Go Ahead Eagles.

Als een GA Eagles-fan een lot koopt bij de Vriendenloterij (13 euro euro per trekking, 14 trekkingen) gaat maar liefst de helft van de totaalopbrengst (87,50 euro) naar de club. Niet alleen steunen ze de Voetbalopleiding en maatschappelijke activiteiten van GA Eagles; ook maken deelnemers kans op prachtige prijzen.

Tijdens de vorige belavond in november, werden in totaal tweehonderd seizoen- en clubkaarthouders gebeld. Ruim vijftig fans kochten een lot en steunen daardoor Go Ahead Eagles. Daardoor gaat er nu al snel ruim 3000 euro extra per jaar van de Vriendenloterij naar de Voetbalopleiding en de maatschappelijke activiteiten van de club.

Terug naar overzicht