Lounge huren

Wil jij een zaal huren in Deventer, om de teamgeest bijvoorbeeld te bevorderen? Een uitstekend idee als je het Go Ahead Eagles vraagt. Creativiteit is één van de positieve uitwerkingen die een externe meetingruimte tot gevolg heeft. Het draagt bij aan een totaal andere groepsdynamiek dan een zoveelste meeting in house, terwijl het huren van een zaal ook nog goed te betalen is! Tevens toont een externe vergaderlocatie de urgentie van de meeting aan, waardoor er met extra aandacht geluisterd zal worden. Extern vergaderen is een verfrissende methodiek die echt werkt! Maar dat is nog niet alles. De te huren zaal kan gemakkelijk omgetoverd worden tot feestruimte. Ideaal voor een jubileum-, familie- of bedrijfsfeest!

Go Ahead Eagles maakt het huren van een zaal erg eenvoudig via ons vereenvoudigde reserveringssysteem. Onze zalen bevinden zich pal achter de hoofdtribune en bieden een fantastisch uitzicht over het heilige gras van De Adelaarshorst. Heb je interesse in het huren van een zaal? Ontdek hieronder waarom je bij Go Ahead Eagles een zaal moet huren!

Vergaderen Deventer
Zoek jij een plek in Deventer waar je kunt vergaderen in stijl? Boek dan één van de te huren zalen van Go Ahead Eagles. Onze lounges staan doordeweeks ter beschikking aan bedrijven uit de regio en daarbuiten. De zalen zijn ruim opgezet, zodat er voldoende plek is voor een groot aantal werknemers. Op voorhand kun je de gewenste vergaderopstelling kenbaar maken. Hierbij heb je de keuze uit de volgende posities:

  • Boardroom
  • Theateropstelling
  • U-vorm
  • Blokopstelling
  • Carré-opstelling
  • Schoolopstelling

De zalen bij Go Ahead Eagles lenen zich uitstekend voor bedrijfspresentaties en brainstormsessies. We stellen een projectiescherm, beamer en WiFi-faciliteiten beschikbaar om tot een ultiem werkproces te komen.

De ruimte is ook te gebruiken voor minder zakelijke aangelegenheden. Zo maken bedrijven volop gebruik van de mogelijkheid om de lounge als feestzaal te huren. Onze lounges bieden plaats aan 100+ personen, waarmee het de perfecte ruimte is voor jubileumfeesten, kerst- en nieuwjaarsborrels of een zakelijk diner.

Offerte aanvragen

 

Eén van onze lounges als feestzaal huren
Ben je Eagles fan in hart en nieren en wil je jouw verjaardag in stijl vieren? Kom dan je feestzaal huren bij Go Ahead Eagles. We bouwen de zaal om tot een feestruimte waar voldoende plek is om te dansen, borrelen en te zitten, zodat iedere gast op zijn eigen manier kan stilstaan bij jouw mijlpaal. Go Ahead Eagles stelt maar liefst drie lounges ter beschikbaar die je als feestzaal kunt huren: de van Wijnen Lounge, Sportunity Lounge en Grolsch lounge. Afhankelijk van de groepsgrootte bepaal je welke aangelegenheid het beste aansluit op het feest dat je wil geven.

De hapjes en drankjes zullen verzorgd worden door Dutch Horeca Groep, de trouwe cateringpartner van Go Ahead Eagles die ook op wedstrijddagen actief is. Zij zorgen voor voldoende cateraars op je feest, zodat je gasten altijd wat te drinken hebben. Je beslist zelf of je voor een all-in tarief gaat of per drankje betaalt. Om een van de ruimtes te huren en de beschikbaarheid na te gaan klik hier.