Nieuws Algemeen

Zanemoon ‘omarmt’ Go Ahead Eagles als captainband sponsor

De aanvoerder; een leider in het veld, gemotiveerd tot op het bot en een voorbeeld voor velen. Een onmisbare schakel dus. Zo ook Zanemoon!

Via Zanemoon heb jij toegang tot de beste IT’ers op afstand, en dankzij Zanemoon’s bewezen projectmethodieken weten ze zelfs met remote work uitzonderlijke resultaten te behalen. Jouw software development regelen via Zanemoon heeft dan ook veel voordelen: zo is het kostenbesparend, efficiënt en ongekend flexibel. Met Zanemoon bespaar je tot wel 60% op je kosten voor software development. Je kiest niet alleen voor Zanemoon vanwege de scherpe prijzen, maar ook omdat ze begrijpen wat een ondernemer zoals jij zoekt in een development team.

Go Ahead Eagles ‘omarmt’ Zanemoon dan ook vol enthousiasme als nieuwe captainband sponsor en kijkt, mede door deze prachtige samenwerking, uit naar de rest van het seizoen.

Antoin Bakelaar (Founding director Zanemoon): “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Go Ahead Eagles biedt ons een unieke manier van exposure. Het is een perfecte manier om zichtbaar te zijn in de stad en regio. Laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken!”

Zanemoon 2
Terug naar overzicht