Samen strijden en samen de mouwen opstropen. Als trouwe Business Partner zet Hartholt Olie al jarenlang samen met de spelers van Go Ahead Eagles de schouders eronder. In het geval van Hartholt Olie betreft het sinds 2013 vooral de linkermouw en de linkerschouder. Als mouwsponsor van de club wordt het partnership met Go Ahead Eagles ook in het seizoen 2019/2020 voortgezet.

Dat Hartholt Olie een trouwe Tenue Partner is, is een understatement. Het seizoen 2019/2020 is immers al de zevende achtereenvolgende jaargang dat de naam van het bedrijf op de mouw van het Eagles-tenue schittert. Daarmee weet het familiebedrijf, opgericht in 1927, zich al sinds 2013 elke wedstrijd van Go Ahead Eagles verzekerd van een ‘basisplaats’.


(Foto: Dennis Bresser)

Met zeven tankstations in Heino, Lemele, Lettele, Wesepe, Nieuw Heeten, Ommen en Windesheim profileert Hartholt Olie zich ook nadrukkelijk in de Sallandse regio. Daarnaast levert Hartholt Olie brandstof en smeermiddelen aan eindgebruikers in het hele land, maar voornamelijk in Oost-Nederland.

“Hartholt Olie is al sinds lange tijd Business Partner van Go Ahead Eagles en heeft zich de afgelopen jaren altijd ingezet voor de club als dat nodig was”, zegt Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles). “Denk daarbij aan de seizoenen waarin we de veldverwarming voor het veld in De Adelaarshorst nodig hadden. We zijn dan ook zeer blij dat Hartholt Olie de partnerovereenkomst met ons heeft verlengd.”