1 maand, 30 dagen, 16 wedstrijdkaarten en 30 limited edition Eredivisieballen. Dat zijn de ingrediënten van de grootscheepse #ZOEKOPTAN-actie in november! Doe jij mee?

Deze maand bestaat de officiële Go Ahead Eagles app precies een jaar. Inmiddels maken al ruim 10.000 fans gebruik van de app. Op die manier hebben ze alle relevante informatie en al het nieuws onder één knop op de smartphone.

Om het jubileum te vieren, introduceren Go Ahead Eagles en appbouwer WeMessage ‘novembermaand appmaand’! Onder de noemer #ZOEKOPTAN wordt er in november elke dag een limited edition Eredivisiebal verstopt ergens in de regio Deventer. Elke dag? Ja, elke dag!

Hoe werkt het?
Buiten wedstrijddagen kan iedereen dagelijks vanaf 15:00 uur inschakelen via de link die op social media gedeeld wordt. Daarop is live-beeld van de bal te zien. Via de officiële Go Ahead Eagles app krijg je aanwijzingen over waar de bal zich bevindt. Ben jij de eerste die de bal vindt? Dan ben jij de nieuwe eigenaar van de limited edition Eredivisiebal!

Alsof dat niet genoeg is, kent de actie van Go Ahead Eagles en WeMessage een speciale weekendbonus. Op zaterdag en zondag is de Eredivisiebal niet alleen gesigneerd, er liggen ook nog eens twee tickets voor Go Ahead Eagles-sc Heerenveen naast!

Heb je de officiële Go Ahead Eagles app nog niet gedownload? Doe dat dan snel in de App Store of Google Play Store en doe mee aan novembermaand appmaand! Wij zeggen: #ZOEKOPTAN!

zoekoptan_fbvisual_v1