Wie in de zomervakantie nog even wil snuffelen in de Fanstore van Go Ahead Eagles om een rood-geel fanartikel te scoren, moet snel zijn. Aanstaande woensdag (15 juli) is voorlopig de laatste dag dat de Fanstore van 13:00 tot 17:00 uur is geopend. Het online bestellen van Eagles-artikelen blijft tijdens de zomervakantie wel gewoon mogelijk in de webshop van de club.

Ook het online bestellen van een seizoenkaart blijft in de zomervakantie uiteraard gewoon mogelijk. Bovendien kunnen supporters vanaf woensdag 22 juli ook elke woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur terecht bij de receptie van gebouw Larenstein voor het aanschaffen van hun seizoenkaart. Vanaf woensdag 2 september is de Fanstore weer elke woensdagmiddag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Voor de Fanstore wordt nog altijd een deurbeleid gehanteerd. Voorafgaand aan het betreden van de Fanstore wordt bezoekers verzocht om eerst bij de statafel hun handen te ontsmetten. Vervolgens dient de aangegeven looproute gevolgd te worden en kan alleen via de daarvoor bestemde in- en uitgang naar binnen en buiten worden gelopen.


(Foto: Erik Pasman)