Zware nederlaag voor Onder-17

Terwijl de hoofdmacht van Go Ahead Eagles het vanmiddag in De Adelaarshorst opnam tegen Roda JC, verloor Go Ahead Eagles Onder-17 in de Eerste Divisie met stevige cijfers van De Graafschap O17. In Doetinchem werd het 11-2.

Al na een kwartier spelen keek de ploeg van trainer Uǧur Yildirim tegen een 3-0 achterstand aan. De score liep nog voor rust op naar 8-0, voordat Go Ahead Eagles O17 tegen het einde van de eerste helft tegen scoorde (8-1). De tweede helft was qua scoreverloop meer in balans. Een krap kwartier na rust scoorde Go Ahead Eagles O17 opnieuw (8-2), waarna De Graafschap O17 met drie goals in het laatste kwartier verder afstand nam en de eindstand op 11-2 bepaalde.

De Graafschap O17 voert na vijf zeges in vijf competitiewedstrijden de ranglijst van de Eerste Divisie aan met 15 punten. Go Ahead Eagles Onder-17 blijft staan op zes punten uit vijf duels en staat daarmee op de achtste plaats.