Ook tijdens het Paasweekend tikte de seizoenkaartmeter door. 1.196 supporters verlengden hun seizoenkaart met €5 euro korting en ontvangen de speciale naamsjaal. Maar bovenal toonden ze zich ‘Eagles till I die’. Supporter no matter what.

Eagles till I die gaat op voor de families Meijerink, Balk en Schrijver. Voor de 14 heren en mevrouwen Jansen (met één of twee s’-en) die reeds verlengd hebben. Voor Quinten, Patries en Anton, drie van de eerdere winnaars van een prijs in de seizoenkaartmeter. Voor Davy de Lange uit Vak 13, winnaar van de seizoenkaartmeterprijs van vandaag: een gesigneerde wedstrijdbal. En Eagles till I die gaat dus ook op voor nu al ruim 1.100 van jouw mede-fans.‘Eagles till I die’ gaat zonder twijfel ook op voor Uğur Yildirim. De Apeldoorner groeide op in de jeugdopleiding bij Go Ahead Eagles, werd volwassen in het eerste en kon daardoor later naam en faam maken bij sc Heerenveen, in Turkije en zelfs in het Nederlands Elftal.

Dertien jaar na zijn vertrek als speler, is de voormalig Wereldkampioen Vrije Trappen Nemen nu hoofdtrainer van het jongste én oudste team van Go Ahead Eagles: de Onder-13 en de OldStars. Met de Onder-13 is hij nog volop in de race voor het kampioenschap in de Tweede Divisie. Op 29 april wacht om 11:00 uur op Sportpark De Muggert in Wesepe koploper SC Cambuur (komt allen!!). Het gat tussen de nummer 1 uit Leeuwarden en de nummer 2 uit Deventer is slechts één punt…

En zo gaan de gedachten van Uğur Yildirim deze dagen nét wat vaker terug naar mei 2003. Ook toen was Cambuur zijn tegenstander. Het werd de wedstrijd van zijn zes en tien in totaal. Het werd een wedstrijd om nooit meer te vergeten.

www.ga-eagles.nl/ikverleng