Missie

De Go Ahead Eagles Voetbalacademie ontwikkelt spelers voor ’tussen de lichtmasten’ van De Adelaarshorst. Daarbij is het DNA van Go Ahead Eagles de koers waarop gevaren wordt.

Visie

We leiden spelers op in een veilige omgeving, waarbij plezier van groot belang is en de speler centraal staat. Samenwerking met partnerverenigingen, inbreng van ouders en ontwikkeling op persoonlijk en sportief gebied hebben we hoog in het vaandel staan. We hechten niet alleen waarde aan de continue verbetering van spelers; onze Voetbalacademie heeft ook de ambitie om de beste voetbalopleiding van Oost-Nederland te worden.

Contactgegevens

E-mail: e.whittie@ga-eagles.nl
Telefoon: 0570-621357

Trainings- en wedstrijdlocatie alle jeugdteams

Sportpark Zuiderlaan
Zuiderlaan 5
7391 TZ Twello
0571-280075

Organisatie

Technisch manager: Paul Bosvelt
Hoofd opleiding: Eric Whittie (e.whittie@ga-eagles.nl)

Coördinator wedstrijdzaken: Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl)
Coördinator jeugdscouting: Marcel Borkent (m.borkent@ga-eagles.nl)

 

A Safe Home of Football

‘A safe Home of Football’, dat willen we allemaal. Go Ahead Eagles doet er alles aan om dat te realiseren. (Jeugd)spelers, vrijwilligers, stagiairs, medewerkers, sponsoren & partners; iedereen moet zich veilig voelen op de werkvloer en op en rond het veld. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Op deze website vind je meer informatie over het beleid van de club, lees je wat je kunt doen als je te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag en kun je een melding daarvan doen of een klacht indienen.

 

Hoofdsponsor Go Ahead Eagles Voetbalacademie

Retro Bridge