Balsponsoring

Go Ahead Eagles zou Go Ahead Eagles niet zijn zonder alle sponsors die ons trouw zijn. Bedrijven uit de regio, maar zeker ook daarbuiten, zien onze club als een mooi uithangbord om naamsbekendheid te genereren. Om elk bedrijf wat wils te bieden, faciliteren we diverse sponsoruitingen. Een vorm van sponsoring die wat unieker is dan andere varianten, is balsponsoring. Balsponsoring is de ultieme vorm van sponsoring, waarbij je onderneming 100% exposure krijgt op een wedstrijddag. Is jouw bedrijf geïnteresseerd in deze vorm van sponsoring, waarbij 10.000 paar ogen gericht zijn op de onderneming waar jij je hard voor maakt? Go Ahead Eagles vertelt je hier meer over de kansen.

Balsponsoring: doelpunten op jouw naam

Zonder bal kan ‘Kowet’ niet scoren en bij het ontbreken van doelpunten zal Go Ahead Eagles geen punten verzamelen. En doordat het speeltuig zo belangrijk is voor iedere wedstrijd, dragen we de verantwoordelijkheid van de bal over van bedrijf op bedrijf, matchday op matchday. Als balsponsor word je voorafgaand aan iedere wedstrijd omgeroepen door de stadionspeaker. De toeschouwers op de hoofdtribune komen zo op een andere manier met jouw bedrijf in aanraking dan normaal. Tevens wordt de naam van jouw bedrijf omgeroepen na ieder doelpunt, een mooi moment zo vlak na de extase.

Balsponsoring kan interessant zijn als je geruime tijd aan Go Ahead Eagles verbonden bent als sponsor op de LED of vaste boarding en business partners en supporters al een touchpoint hebben gehad met je organisatie. Jouw onderneming zal op zo’n manier top of mind zijn, op het moment dat een toeschouwer zijn zoektocht naar een specifieke dienst gestart is.

Jpr Advocaten (2)

Tastbaar bewijs van een onvergetelijke middag
Om jouw balsponsoring nog onvergetelijker te maken, krijg je na het laatste fluitsignaal de wedstrijdbal mee naar kantoor. Een mooi aandenken!
De balsponsoring omvat de volgende onderdelen:

 • Bedrijfslogo op de wedstrijdbal sokkel
 • Gesigneerde wedstrijdbal na afloop van de wedstrijd
 • Omroepbericht na een doelpunt van Go Ahead Eagles
 • Logovermelding intern tv circuit
 • Logovermelding programmaboekje
 • Vermelding opstelling formulier

Balsponsor worden?
Zie jij het helemaal zitten als balsponsor? Vul dan onderstaand contactformulier in, geef te kennen bij welke wedstrijd je sponsor wil worden en je ontvangt een gepersonaliseerd voorstel uit handen van de afdeling commercie!

  Informatie aanvragen

  Naam*

  Achternaam*

  telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Bedrijf*

  Ik heb interesse in*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden