Informatie

Stewards zijn de drijvende krachten achter elke succesvol verlopen wedstrijddag. Ze hebben oog voor anderen, heten je welkom en houden het stadion veilig. Zij laten de fans van Go Ahead Eagles keer op keer een positieve voetbalervaring beleven. Zowel thuis áls uit! De makers van verschil. Dát zijn de stewards van Go Ahead Eagles. Een ‘matchday’ van een steward is nooit hetzelfde. Wisselingen in fans en bezoekende clubs, gaan gepaard met een andere intensiteit. Sluit jij je aan bij ons stewardcorps?

Een wedstrijddag van een steward
Jouw wedstrijddag start met een kop koffie in de spiksplinternieuwe Chickenrun, de thuisbasis van ons stewardcorps. Voorbeschouwingen, kledinguitgiftes, nabesprekingen en borrels: de Chickenrun is voorbehouden voor iedereen die zich Go Ahead Eagles-steward mag noemen.

Eenmaal omgekleed is het tijd om de tribune op te zoeken. Daar worden de taken verdeeld en nemen we de laatste informatie door om het proces goed te laten verlopen. Onderling vertrouwen tussen supporters en stewards is de basis voor harmonie. Als steward sta je daarom tijdens wedstrijden ook vaak op dezelfde tribune met dezelfde supporters én dezelfde stewards. Stewards zijn evenzo fanatiek als de fans op de tribunes en vieren het feestje net zo hard mee na ieder doelpunt!

Wanneer de storm in De Adelaarshorst is gaan liggen, sluit je met jouw collega’s het stadion op de juiste manier af. Hierna volgt nog een briefing waarin jij met al jouw teamgenoten de hoofdpunten van de avond kunt bespreken. De avond sluiten we af in de Chickenrun, waar we er we nog wat drankjes na doen en er een grote schaal met bittergarnituur klaarstaat!

Word Eagles-steward