Persinformatie

Go Ahead Eagles heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de contacten met de pers. De media-afdeling van de club streeft als eerste aanspreekpunt voor de pers naar korte lijnen en goede bereikbaarheid. Bij de media-afdeling kunt u terecht voor accreditatie- en interviewverzoeken. Deze worden dan zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Interviewverzoeken

Alle interviewverzoeken voor spelers, technische staf en overige medewerkers lopen via de afdeling perszaken van Go Ahead Eagles. U kunt hiervoor contact opnemen met Steef Alblas (s.alblas@ga-eagles.nl / 0570 – 62 13 57). Interviews dienen ruim vóór publicatie ter correctie en goedkeuring (tekst en koppen) te worden voorgelegd aan de afdeling perszaken.

Persmomenten

Op de laatste werkdag voor een wedstrijd biedt Go Ahead Eagles na de training de mogelijkheid te spreken met staf en spelers over de komende wedstrijd. Uitgebreide interviews worden niet gegeven op deze dag.

Persaccreditaties

Om accreditatie aan te vragen voor een thuisduel van Go Ahead Eagles, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Uw accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de wedstrijd te worden aangevraagd, om uiterlijk 16:00 uur, waarna u per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie.

Go Ahead Eagles behoudt zich het recht voor toegang te weigeren op basis van de huisregels. Indien uw accreditatie goedgekeurd wordt, zal u per mail een bevestiging ontvangen. Met de bevestiging en/of uw NSP-kaart kunt u op wedstrijddagen vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd uw accreditatie afhalen in de persruimte van Go Ahead Eagles. De persruimte bevindt zich aan de linkerkant van de hoofdingang van De Adelaarshorst.

Kaarten voor de perstribune en de mixed zone worden uitsluitend op de wedstrijddag verstrekt. Fotografen dienen voor het betreden van het veld een hesje af te halen in de persruimte. Journalisten en fotografen dienen de aanwijzingen van de stewards op te volgen.

Parkeren

Aangezien het stadion van Go Ahead Eagles middenin een woonwijk ligt, beschikt de club over een beperkte parkeervoorziening naast het stadion. Mocht u een beroep willen doen op een parkeerplek op P1, geef dit dan aan in uw accreditatie-aanvraag. Aan de hand van alle parkeerverzoeken worden de beschikbare parkeerplekken verdeeld door de persafdeling van Go Ahead Eagles. De overige mediavertegenwoordigers kunnen parkeren op het terrein van Saxion / Aventus aan de Berkelweg in Deventer. Deze locatie bevindt zich op plusminus 500 meter loopafstand vanaf het stadion.

Interviews radio, TV en schrijvende pers

Na afloop van de wedstrijd zijn de spelers van Go Ahead Eagles en van de tegenstander op aanvraag beschikbaar voor interviews met vertegenwoordigers van de rightholders van radio en TV, evenals voor interviews met non-rightholders van (regionale en lokale) radio- en TV-zenders en schrijvende pers. De TV-interviews worden uitsluitend voor de backdrop boarding gehouden. Go Ahead Eagles behoudt zich het recht voor om in bijzondere gevallen een speler niet beschikbaar te stellen voor de pers.

  Persaccreditaties

  Naam*

  Naam medium

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Vraag of verzoek*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden