Vergaderruimte huren

Bedrijven stappen steeds vaker af van de zo gevreesde overlegcultuur, maar op de cruciale momenten is het bij elkaar steken van de koppen een absolute must. Besluit je voor zo’n veelzeggende bijeenkomst een vergaderruimte te huren bij Go Ahead Eagles, dan onderstreep je de noodzaak voor aanwezigheid op geen betere manier. De vergaderruimtes hebben voldoende breakout mogelijkheden, zodat de meeting onderbroken kan worden met brainstorms op kleinere schaal.

Bij Go Ahead Eagles kun je een vergaderruimte huren voor grotere en kleinere groepen. En met een pas opgeleverde skybox, bieden we bedrijven een fantastische vergaderruimte waar je niet dagelijks van gedachten wisselt! Daarnaast zorgt deze te huren vergaderruimte voor een daverende verrassing onder je personeel. Alle informatie over het huren van de skybox vind je op deze pagina.

 

Wat maakt de skybox een unieke vergaderlocatie?
Een unieke vergaderlocatie kies je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet de ruimte dusdanig uniek zijn, dat de vergadering er een specialere aangelegenheid van wordt. De skybox van Go Ahead Eagles is zo’n plek! De skybox bevindt zich aan de rechtervleugel van De Adelaarshorst en is te bereiken via het stadionplein.

Normaliter is de skybox voorbestemd voor een handjevol bedrijven, wat de exclusiviteit van de skybox nog maar eens onderstreept. Door een unieke vergaderlocatie als deze te boeken, stationeer je je bedrijf tijdelijk op een speciale plek!

Een luxe interieur en een fantastisch uitzicht over de heilige grasmat van het stadion omschrijven de skybox het beste. Er staan voldoende stoelen en banken om van start te gaan met de vergadering in een intieme setting.

Bijzonder vergaderen in een skybox
Zijn jouw manschappen ‘pumped up and ready to flow’ en klaar om een vervolg te geven aan voorgaande sessies? Zet dan de volgende stap in jullie proces door bijzonder te komen vergaderen in de skybox van Go Ahead Eagles. Het openingslint van de skybox werd in januari 2023 pas doorgeknipt en daarmee is deze zogenoemde ‘Sportbox’ de jongste nieuwkomer van De Adelaarshorst.

Op wedstrijddagen nemen partners van Tongeren, Sportverlichting.com en State of Football plaats op de 72 seats, maar op overige dagen stellen we de box beschikbaar voor bedrijven die een vergaderruimte willen huren.

Bijzonder vergaderen wakkert niet alleen de creativiteit aan. Het bezorgt je werknemers ook nog eens een onvergetelijke middag, waarover ze onderling, maar ook zeker met anderen over blijven praten. Extern zullen afleidende telefoontjes of spoedjes ook geen stoorzenders zijn, zodat alle ogen dezelfde kant op gericht zijn. Het serieus overwegen van het huren van een vergaderlocatie is zo gek dus nog niet.

Skybox huren?
Ben je geïnteresseerd in het huren van onze skybox? Klik hier en maak je voorkeursdata bekend, zodat we direct kunnen kijken of de box beschikbaar is op de gewenste datum.