Business Events: netwerken en (sportieve) ontspanning

Op de agenda van de Business Club van Go Ahead Eagles staan niet alleen de thuiswedstrijden
in De Adelaarshorst. Gedurende het seizoen ontmoeten de Business Partners van de club elkaar eveneens tijdens tal van Business Events.

Gezocht wordt altijd naar de perfecte balans tussen netwerken en (sportieve) ontspanning. Zo staat
het jaarlijkse wisseldiner in het teken van verbinding, terwijl de ‘Happen en Stappen’-avond en Ladies Night – twee absolute kalenderklassiekers – een informeler karakter kennen. Andere jaarlijks terugkerende events zijn onder meer de ontbijtsessie, de golfdag, de bedrijfsbezoeken en de nieuwjaarsreceptie.

Aanmelden voor de Business Events kan via de Go Ahead Eagles Business App, die exclusief voor alle Business Partners is ontwikkeld om ook digitaal met elkaar verbonden te blijven.

Aftermovie Running Diner 2024

Ontbijtsessie
Thermen Bussloo
Lees meer

Wellness hotel Thermen Bussloo is al jaren het decor van de jaarlijkse ontbijtsessie, die in aan de start van het seizoen plaatsvindt. Op deze morgen komen alle business partners, spelers en stafleden samen voor een smaakvol ontbijt, terwijl de nieuwelingen één voor één naar voren worden geroepen voor een praatje. Tevens wordt er kort stilgestaan bij afgelopen seizoen en volgt er een vooruitblik op de nieuwe jaargang.

Ladies Night
Stadion De Adelaarshorst
Lees meer

Ladies only! De enige mannelijke uitzonderingen op de regel? Dat zijn de spelers van Go Ahead Eagles die op uitnodiging van het vrouwelijke organisatiecomité hun gezicht laten zien tijdens Ladies Night. Verder belooft het een avond te worden waaraan alleen vrouwen hun (rood-gele) hart volledig kunnen ophalen. Zo zijn er onder meer stands met kleding, make-up, haarproducten, massages, hebbedingetjes voor in huis en… te veel om op te noemen!

Running Dinner
Stadion De Adelaarshorst
Lees meer

Een kop soep in de ‘beruchte’ tunnel naar het uitvak, een ijskoud biertje of wijntje in het spelershome, een sportmaaltijd met pasta in de kleedkamer en sushi toe in de spelerstunnel. Het Running Dinner heeft alles in zich wat een avondje uit nodig heeft! Je komt in aanraking met nieuwe smaken, business partners en plekken in het stadion die je nog niet eerder van dichtbij zag

Wisseldiner
Postillion Hotel
Lees meer

Wandel je de business club voor het eerst binnen op een wedstrijddag, dan kan het best spannend zijn om op iemand af te stappen. Om die drempel te verlagen, heeft Go Ahead Eagles wat bedacht: het wisseldiner. Een soort speeddaten, zonder romantiek! Na elk fluitsignaal wissel je van gesprekspartner, zodat je netwerk binnen een handomdraai vergroot wordt.

Happen & Stappen
Centrum Deventer
Lees meer

Natuurlijk ga je niet happen & stappen in de Adelaarshorst, maar in de gastronomische binnenstad van Deventer. Geflankeerd door andere business partners wandel je van gelegenheid naar gelegenheid, waar je telkens voorzien zal worden van een natje & een droogje. Leuk voor de typische Deventer sponsors, maar extra ‘spannend’ voor de partners die minder bekend zijn op de Brink en het Grote Kerkhof.

Haringparty
Deventer
Lees meer

Juni, haringmaand! En dat vieren we bij Go Ahead Eagles met de jaarlijks terugkerende haringparty. Go Ahead Eagles zorgt voor voldoende Hollandse Nieuwe en uitjes, de rest volgt vanzelf. Een mooie afsluiting van de afgelopen competitie.

E.N.E. Consultancy Golfdag
Golfclub De Scherpenbergh
Lees meer

Wat hebben Lars Lambooy, Paul Bosvelt en Henk ten Cate gemeen met elkaar? Juist, dat deze ex-Eagles een aardig balletje konden trappen én slaan. Aangezien er maar weinig sporten zijn die zo goed hand in hand gaan als voetbal en golf, kun je als lid van de business club deelnemen aan de jaarlijks terugkerende golfdag! Ben jij de andere business partners de baas? Je ontdekt het op de golfdag!

Sprekersavond
Business partner
Lees meer

Gert-Jan Verbeek, …., ….., maar ook ….. Het is slechts een greep uit het lijstje spraakmakende namen die ooit te gast was op de sprekersavond van Go Ahead Eagles. Neem plaats in de lounge, vergaap je aan interessante verhalen die je nog niet eerder hoorde en probeer wat op te steken van sprekers die hun sporen hebben achtergelaten in de voetbalwereld.

Nieuwjaarsreceptie
Stadion De Adelaarshorst
Lees meer

De nieuwjaarsreceptie grijpen we aan om het afgelopen kalenderjaar samen met jou als business partner af te sluiten. Op deze avond staan we stil bij mooie momenten zoals promotie en spraakmakende zeges, maar laten de slechtere gebeurtenissen evenmin onbenoemd. De schalen met bitterballen en dienbladen met bier en wijn komen veelvuldig langs op het moment dat spreekstalmeester Stefan Rutgers het jaar doorneemt met Jan-Willen van Dop en Kees Vierhouten, dus wees welkom op deze receptie!

Bier- en wijnproeverij
Grolsch Lounge
Lees meer

De reguliere bieren en wijnen heb je vast weleens geproefd tijdens een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, maar hoe is het gesteld met je kennis over Quadrupels en Malbecs? Tijdens de bier- en wijnproeverij komen de proefglaasjes tegemoet, terwijl je jouw netwerk uitbreidt met andere business partners van Go Ahead Eagles. Zo kun je in een informele setting ontdekken wat je voor elkaar kan betekenen!

Aanmelden voor de Business Events kan via de Go Ahead Eagles Business App, die exclusief voor alle Business Partners is ontwikkeld om ook digitaal met elkaar verbonden te blijven.

Volg Go Ahead Eagles op LinkedIn.

Connecten

Aftermovie Business toernooi 2023