Los wedstrijdbezoek

De B-side voor de brul. De IJsseltribune voor de geur van gras. De Leo Halle voor het zicht. En de hoofdtribune? Die is voor de rood-gele combinatie van netwerken en voetbal kijken. Een avond van juweel dus! Het liefst ga je natuurlijk 17 keer per seizoen, maar bij Go Ahead Eagles maken we het ook mogelijk om een losse wedstrijd te bezoeken op de hoofdtribune! Wil je meer weten over een los wedstrijdbezoek bij Go Ahead Eagles? Meer over de mogelijkheden lees je op deze pagina.

Waarom een los wedstrijdbezoek?
Een los wedstrijdbezoek is een leuke manier om in aanraking te komen met de businessclub van Go Ahead Eagles. De stoelen op onze hoofdtribune worden bezet door sponsors die al kwamen toen we in zwaar weer verkeerde, maar de groep wordt ook geflankeerd door zakelijke klanten die minder lang naar De Adelaarshorst komen voor een avondje plezier. Professionals uit de bouw- of zorgsector komen net zo graag samen in de businessclub als beroepsbeoefenaars die hun sporen achterlaten in de marketing- of ICT-wereld. Dit geeft je de gelegenheid om op ongedwongen wijze contacten te leggen met mensen die je normaal niet zo snel aanspreekt. En dat terwijl je uitkijkt over de ‘Home of Football’!

Pasgeleden een startup begonnen, maar nog onvoldoende budget om een business seat voor een heel seizoen te kopen? Ook dan is een los wedstrijdbezoek interessant. In de beginfase van je bedrijf krijg je zo de kans om bekendheid te genereren. Voor ondernemers die wel de financiële mogelijkheden hebben, maar krap in de tijd zitten, is een los wedstrijdbezoek eveneens interessant.

Het losse wedstrijdbezoek is tevens een leuke manier om zakelijke relaties te bedanken voor de waardevolle samenwerking die je met ze hebt. Een avond om reikhalzend naar uit te kijken als je een Eagles-hart hebt, maar des te verrassender als je De Adelaarshorst nog nooit van binnen zag. Let the game begin!

Hoe ziet een los wedstrijdbezoek eruit?

Afhankelijk van het arrangement dat je kiest, start jouw losse wedstrijdbezoek met een (hapje en een) drankje. Dit geeft je de gelegenheid om vooruit te blikken op de opstellingen der beide elftallen, na te praten over de vorige wedstrijd, of je werkweek door te spreken met genodigden of andere gasten. Vlak voordat de wedstrijd van start gaat, verplaatsen jullie je onder het genot van een drankje naar de hoofdtribune. Vanuit de comfortabele business seats zie je in een sfeervolle ambiance toe hoe Go Ahead Eagles zich naar de overwinning vecht. In de rust is het tijd om even op te warmen of af te koelen, waarna de tweede helft van start gaat. Ongeacht winst of verlies, gaat na afloop de muziek harder in de businessclub. Een lach, een goed, een blij gezicht!

Heb je interesse in één van onze arrangementen? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier en ontvang een gepersonaliseerd prijsvoorstel in je inbox.

 

Benieuwd naar de businessmogelijkheden?

De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Salland.

Informatie aanvragen

 

Volg Go Ahead Eagles op LinkedIn.

Connecten