Go Ahead Eagles heeft gisteren een cheque ter waarde van maar liefst € 59.660,- ontvangen. Met dank aan de VriendenLoterij én met dank aan onze supporters, die de afgelopen jaren massaal hun steun aan de club betuigden. Niet alleen door hun aanwezigheid in het stadion, maar ook door hun deelname aan de VriendenLoterij.

Het fantastische bedrag van € 59.660,- werd gisteren bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij en komt ten goede aan de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. Alle mensen die deelnemen aan de VriendenLoterij, mogen zelf een goed doel kiezen waaraan de helft van het aankoopbedrag van hun lot wordt besteed. Wanneer ze kiezen voor Go Ahead Eagles, dan ondersteunen zij met hun deelname aan de VriendenLoterij de Voetbalopleiding van de club. Het bedrag van € 59.660,- is ruim € 13.500,- meer dan de € 46.029,- die Go Ahead Eagles vorig jaar ontving van de VriendenLoterij. Het geld wordt door de Voetbalopleiding van de club onder andere gebruikt voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding ook op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Go Ahead Eagles wil alle deelnemers van de VriendenLoterij van harte bedanken voor hun deelname.


Foto: Roy Beusker Fotografie

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen uiteraard ook zelf in de prijzen vallen. Daarbij gaat het niet alleen om geldbedragen, maar ook om prijzen als een Meet & Greet. Afgelopen maandag was er voor 39 winnaars van de VriendenLoterij een Meet & Greet met een aantal spelers van Go Ahead Eagles: Leon de Kogel, Sébastien Locigno, Lars Lambooij, Joey Suk, Norichio Nieveld en Lum Rexhepi. Ook een aantal exponenten van de Voetbalopleiding – Thijs Dekker, Mark Spenkelink, Dennis Hettinga, Patrick Maneschijn en Givan Werkhoven – waren aanwezig bij de Meet & Greet. Naast de ontmoeting met de spelers van Go Ahead Eagles stonden er voor de winnaars van de VriendenLoterij een lunchbuffet, een uitgebreide rondleiding door het stadion en een quiz (‘Petje op, petje af’) op het programma.

Speel je nog niet mee met de VriendenLoterij? Schaf dan nu hier een lot aan. Met je deelname aan de VriendenLoterij maak je niet alleen kans op geweldige prijzen, maar steun je ook de talenten van Go Ahead Eagles in hun streven om het eerste elftal van de club te halen!


Foto: Ton Otten Fotografie