Hieronder vind je het antwoord op vragen die wellicht bij je opkomen tijdens het verlengen of bestellen van je seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020. Staat je vraag er niet bij? Mail je vraag dan naar ticketing@ga-eagles.nl. We helpen je graag verder.

Wanneer startte de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2019/2020?
De seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2019/2020 is gestart op maandag 1 april 2019. Tot 5 mei 2019 hadden alle huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun eigen plaats in het stadion te behouden door hun seizoenkaart te verlengen. Op 14 mei 2019 werden alle niet-verlengde plaatsen vrijgegeven.

Ook voor supporters die momenteel geen seizoenkaarthouder zijn, maar voor het seizoen 2019/2020 wel graag een seizoenkaart willen bestellen, is de seizoenkaartverkoop gestart op maandag 1 april 2019.

Hoe verleng ik mijn seizoenkaart?
* Ga naar de bestelmodule.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel die je wilt verlengen/bestellen.
* Druk op ‘Bestel’.
* Ga naar ‘Betalen’.

Wat kost een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020?

FAQ gaat verder onder visual.

 
Mijn seizoenkaart was vorig jaar € 10,- goedkoper. Kan dat?
Als je je seizoenkaart destijds vroeg hebt verlengd, kan dat inderdaad kloppen. Vanwege het sportief slechte seizoen dat we doormaakten, gaven we € 10,- korting aan vroege verlengers als een soort van compensatie. Dat tientje is nu komen te vervallen, waardoor de standaard seizoenkaartprijzen weer worden gehanteerd.

Wat je komend seizoen als seizoenkaarthouder wel krijgt, is gratis toegang tot de afsluitende oefenwedstrijd in De Adelaarshorst. Ook mag je gratis naar binnen bij de eerste thuiswedstrijd in de KNVB Beker, indien deze in de eerste of tweede ronde wordt gespeeld.

Wat gebeurt er met de prijzen van een seizoenkaart als Go Ahead Eagles naar de Eredivisie promoveert?
Bij eventuele promotie naar de Eredivisie gelden de volgende aangepaste seizoenkaartprijzen:
B-side: € 225,-
IJsseltribune: € 225,-
Leo Halle: € 245,-
Hoofdtribune: € 335,-

Is er een mogelijkheid om mijn seizoenkaart via incasso te betalen?
Ja, het is mogelijk om je seizoenkaart via incasso te betalen. Deze wordt eind mei geïnd. Je seizoenkaart wordt vanaf maandag 22 juli 2019 verstuurd, mits de incasso is betaald. De incasso wordt eenmalig verstuurd.

Hoe lang is mijn seizoenkaart geldig?
Je seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 is geldig van 1-7-2019 tot en met 30-6-2020.

Wanneer krijg ik jeugdkorting?
Word je gedurende het nieuwe seizoen 18 jaar, dan ontvang je bij het aanvragen van je seizoenkaart jeugdkorting. Ben of word je vóór de start van het nieuwe seizoen (01-07-2019) 18 jaar, dan ontvang je geen jeugdkorting.

Wat is de vakkenindeling van het stadion?

FAQ gaat verder onder visual.

 
Tot welke wedstrijden biedt mijn seizoenkaart toegang?
Als seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden in De Adelaarshorst in het seizoen 2019/2020. Verder geeft je seizoenkaart vanaf komend seizoen recht op vrije entree tijdens de afsluitende oefenwedstrijd die Go Ahead Eagles in aanloop naar het seizoen 2019/2020 in De Adelaarshorst speelt.

Ook heb je met je seizoenkaart toegang tot de eerste thuiswedstrijd die Go Ahead Eagles eventueel in de eerste of tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker speelt.

Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart?
De seizoenkaarten worden verstuurd vanaf maandag 22 juli 2019.

Waarom heb ik geen brief ontvangen over de start van de seizoenkaartverlenging?
Hier zijn wij een aantal jaar geleden inderdaad mee gestopt. Reden hiervoor zijn de hoge (porto- en druk)kosten in verhouding tot het aantal supporters dat we alleen op deze manier kunnen bereiken, nu veel supporters ook digitaal actief zijn. Om ook de seizoenkaarthouders die niet actief zijn op internet te bereiken, plaatsen we regelmatig informatie over de seizoenkaartverlenging in onder meer de Deventer Post en programmabulletin Matchday!, wordt het bij elke wedstrijd omgeroepen in het stadion en staat het te lezen op de digiborden bij alle toegangwegen van de stad.

Ik heb voor het seizoen 2018/2019 een seizoenkaart, maar wil voor het seizoen 2019/2020 graag van plaats en/of tribunevak veranderen. Kan dat?
Jazeker, alle beschikbare plaatsen zijn zichtbaar in de bestelmodule. De beschikbare plaatsen kun je kiezen door er op te klikken. Vergeet vervolgens niet om je eigen stoel vrij te geven door deze te annuleren, zodat andere supporters jouw vrijgekomen, oude plek kunnen selecteren.

Kan ik met een seizoenkaart extra kaarten bijkopen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles?
Ja, dat kan. Het verschilt per wedstrijd hoeveel kaarten je bij kan kopen. Er zijn steeds vier thuisduels in de losse verkoop. Is er een thuiswedstrijd gespeeld, dan gaat er een nieuwe, vierde wedstrijd in de verkoop.

Kan ik alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ook bezoeken door losse kaarten te kopen?
Dat is mogelijk als je beschikt over een Clubkaart van Go Ahead Eagles en je er op tijd bij bent zodra de vrije verkoop voor een thuiswedstrijd start. Maar een seizoenkaart van Go Ahead Eagles is goedkoper, gemakkelijker en je hebt het gehele seizoen je eigen plek in De Adelaarshorst!

Het systeem loopt vast tijdens het online bestellen. Wat moet ik nu doen?
Mocht er tijdens het bestelproces iets vastlopen, dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een internetstoring. Houd er rekening mee dat het systeem de bestelling 20 minuten lang in het winkelwagentje houdt, alvorens deze weer teruggezet wordt als reservering. Dus na 30 minuten kun je het nogmaals proberen. Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 0570-621357 of per e-mail: ticketing@ga-eagles.nl.

Kan ik mijn seizoenkaart nog annuleren op het moment dat ik mijn seizoenkaart heb verlengd / besteld?
Nee, dit is niet mogelijk. Zodra je je seizoenkaart hebt besteld, ga je een overeenkomst aan met Go Ahead Eagles voor de duur van een seizoen en deze overeenkomst kun je niet tussentijds opzeggen.