Nieuws Algemeen

The Final Ticket: Verleng nu je seizoenkaart!

Trots. Jaar in, jaar uit. Het ploft al seizoenen lang op de deurmat van menig supporter: de seizoenkaart. Ieder jaar een nieuw design. Ieder jaar weer een collector’s item: jouw seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Het ontvangen van een Eagles-seizoenkaart is iets bijzonders. Onbeschrijfelijk. Je bent dan in het volgende seizoen weer onderdeel van de rood-gele familie. Voetbal verveelt nooit. De Adelaarshorst verveelt nooit. Go Ahead Eagles verveelt nooit. 

Vanaf nu kan jij als vaste bezoeker jouw Final Ticket bemachtigen. Seizoen 2024/2025 wordt bij Go Ahead Eagles het laatste seizoen met een fysieke seizoenkaart. Met de andere fysieke seizoenkaarten in de broekzak zag jij ruim een decennium geleden Marnix Kolder een memorabele vrije trap nemen, zag je Paul Bosvelt buffelen en heb je misschien Sam Beukema zien debuteren in de kleuren van juweel. Misschien was je wel getuige van de contractverlenging van captain Bas Kuipers. Iedere seizoenkaart hoort bij een eigen seizoen. Elk seizoen met mooie momenten waaraan je kan terugdenken vanaf jouw plek.

Nog één keer willen we met een fysieke seizoenkaart geschiedenis schrijven in De Adelaarshorst!

This is not just a ticket.
This. Is. The. Final. Ticket.

De seizoenkaartverlengingsperiode voor het seizoen 2024/2025 is gestart op maandag 29 april om 19:02 uur. Als seizoenkaarthouder kun je je seizoenkaart(en) tot en met 31 mei 2024 (23:59 uur) verlengen via de link hieronder. Helaas is ook Go Ahead Eagles genoodzaakt een kleine prijsstijging door te voeren komend seizoen vanwege de inflatie.

Verleng hier je seizoenkaart voor het seizoen 2024/2025! >>>

Vragen? Het antwoord vind je in de FAQ’s! >>>

Terug naar overzicht