Op vrijdag 19 januari spelen we onze eerste thuiswedstrijd van 2018. Het duel met MVV staat in het teken van ‘nieuw elan’. Op het veld (vier aanwinsten), in de competitie (start nieuwe periode) én op de tribunes (speciale actie).

Met Buwalda, Opdam, Savastano en Nemane verwelkomde Go Ahead Eagles deze winterstop al vier nieuwe spelers. Tegen MVV maken zij hun officiële thuisdebuut. Ze hebben maar één doel: een driepunter in De Adelaarshorst en daarmee de weg omhoog hervinden. Samen met hun teamgenoten en met jullie, de fans.

Om te zorgen voor een kolkende Adelaarshorst, biedt Go Ahead Eagles iedereen – seizoenkaarthouders, clubcardhouders en alle andere fans – de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerde prijs van slechts €5 een toegangskaart aan te schaffen voor de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht op vrijdag 19 januari.

Supporters die al een entreebewijs hebben gekocht voor het thuisduel tegen MVV (en dus 15 euro hebben betaald), kunnen op vertoon van hun toegangskaart(en) kiezen uit:
– Een waardebon van 10 euro voor de Fanstore
– Twee gratis kaarten voor de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht
– Eén gratis kaart voor het thuisduel tegen FC Emmen op vrijdag 9 februari

Met nieuw elan in een volle, kolkende Adelaarshorst op jacht naar de drie punten! Komoptan en klik hier!