Eerste Selectie

Informatie kaartverkoop Fortuna Sittard-uit

Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 3 mei de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het Eredivisieduel begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion. Er geldt een auto-/busregeling voor dit duel.

TUSSENSTAND KAARTVERKOOP: 340 VERKOCHT

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om de optimale sfeer van een awayday mee te kunnen maken, is het voor alle Eagles-supporters mogelijk om – ongeacht of je wel of geen loyaliteitspunten hebt – een kaart aan te schaffen voor Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles. Voor dit duel – dat op vrijdag 3 mei om 20:00 uur op het programma staat – kan gekozen worden om met de auto of met de bus naar het Fortuna Sittard Stadion af te reizen.

Voor Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles zijn er in totaal 800 kaarten beschikbaar voor onze supporters, waarbij een maximum geldt van 120 auto’s en 8 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Sittard te brengen.

VERKOOPPERIODE

De verkoop start op maandag 15 april om 15:00 uur en eindigt op dinsdag 30 april (23:59 uur). Er zijn geen loyaliteitspunten nodig om een kaart voor Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles aan te schaffen.

Via deze link kun je een toegangskaart kopen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

AUTOREGELING

Indien je met de auto naar Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles wil reizen, dan dienen er minimaal twee personen in de auto te zitten.Wanneer dit bij het sluiten van de verkoopperiode niet het geval is, dan zal de auto niet richting Sittard af kunnen reizen en zullen de tickets teruggeboekt worden. Je autokaart/parkeerkaart geldt ook als je omwisselbiljet. De omwissellocatie is bij het bezoekersvak van Fortuna Sittard.

Rijd je met iemand mee? Koop dan een omwisselbiljet voor het vak ‘auto’. Ben je de chauffeur tijdens de uitwedstrijd die jullie bezoeken? Koop in dat geval een omwisselbiljet in het vak ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een wedstrijdticket. Uitgebreide informatie over de kaartverkoop voor chauffeurs en inzittenden lees je via deze link.

Kosten

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Totaalprijs: € 12,-

Minibusjes / 9-persoonsbusjes
Voor vragen omtrent het vervoer en het gebruik van 9-persoonsbusjes/minibusjes kun je contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Samen rijden met Slinger
Samen met andere Eagles-supporters met de auto naar het stadion van Fortuna Sittard rijden? Dat zorgt ervoor dat jou auto voldoet aan minstens 3 personen in de auto, het veel gezelliger, maar ook veel duurzamer en goedkoper! Wil jij een autorit aanbieden of met iemand meerijden? Klik dan op de pop-up links op de website van Go Ahead Eagles.

BUSREGELING

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Er is een maximum van 8 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte instaplocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
Het vertrek van de bussen zal in clusters plaatsvinden. De vertrektijd is tussen 15:45 en 16:15 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 16,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 31,-

Zelf georganiseerd busvervoer
Onder bepaalde voorwaarden kun je met een eigen gehuurde bus afreizen naar de uitwedstrijd. Het aanmelden van een eigen gehuurde bus kan bij de SLO via supporterszaken@ga-eagles.nl. Via deze weg kan er akkoord gegeven worden op het zelf georganiseerde busvervoer. Bij zelf georganiseerd busvervoer worden de bovengenoemde kosten voor ‘Busvervoer’ en ‘Calamiteitenfonds’ niet in rekening gebracht.

Terug naar overzicht