Go Ahead Eagles Onder-13 speelt zaterdag in Zwolle de derby tegen PEC, terwijl Onder-17 het in de polder opneemt tegen Almere City FC. Onder-15 ontvangt in Wesepe Buitenveldert en O19 draait op De Zandweerd in Deventer tegen Cambuur warm voor de competitie.

In oktober eindigde de IJsselderby voor O13-elftallen in 3-3. Trainer Uğur Yildirim was van mening dat zijn ploeg onnodig punten liet liggen en speelt zaterdag ongetwijfeld vol op de winst. Go Ahead Eagles staat er in de eerste divisie A iets beter voor: achttien punten uit dertien wedstrijden versus dertien uit twaalf voor PEC Zwolle. Aftrap op het sportpark van Be Quick ’28: 13.00 uur.

Vanaf dat tijdstip rolt ook de bal op De Muggert in Wesepe. Go Ahead Eagles Onder-15 is er alles aan gelegen de kelderkraker tegen het Amsterdamse Buitenveldert te winnen. De teams bezetten de laatste twee plaatsen van de eerste divisie A met allebei zes punten uit twaalf wedstrijden.

Onder-17 zoekt om 12.00 uur revanche tegen Almere City FC, dat Go Ahead Eagles eerder dit jaar op een 2-4 nederlaag trakteerde. Almere gaat aan kop in de eerste divisie (laag) met de volle score uit twee wedstrijden. De Deventenaren pakten vier punten en staan tweede.

Go Ahead Eagles Onder-19 moet nog een week wachten voor de competitie begint. De ploeg speelt zaterdag om 13.00 uur op het veld van DVV Sallandia een oefenwedstrijd tegen Cambuur. De Leeuwarders gaan ruim en zonder puntenverlies aan kop in de derde divisie D, terwijl Go Ahead Eagles de eerste plaats bezet in de tweede divisie A.