Go Ahead Eagles speelt aanstaande donderdag de thuiswedstrijd in de finale van de play-offs tegen De Graafschap. Voor deze wedstrijd is de animo groot. Alle plekken waar geen seizoenkaarthouders zitten of staan zijn reeds uitverkocht.

Inmiddels duiken op internet de eerste advertenties op waarin kaarten voor donderdag worden aangeboden boven de normale toegangsprijs van 10 euro. Wie dit doet, is het predicaat ‘Go Ahead Eagles-supporter’ niet waard. Daarnaast is dit in strijd met de Standaardvoorwaarden van de KNVB.

Wij maken onze supporters er dan ook op attent dat, indien er wordt geconstateerd dat toegangskaarten op deze manier worden doorverkocht, de kaarten geblokkeerd worden en er dus geen toegang tot de wedstrijd mogelijk is. Voor de aanbieder volgt een passende sanctie.

Kortom: begin er niet aan. Koop geen (extra) kaart(en) als deze niet voor mede-fans uit je omgeving zijn. Doe je dit wel, dan vissen door deze vorm van hebzucht ├ęchte fans achter het net. En dat zou zeer betreurenswaardig zijn.

Informatie kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen tot morgen, 9:00 uur, hun seizoenkaartplek terugkopen voor Go Ahead Eagles-De Graafschap.
Vanaf morgen, 11:00 uur, gaan de niet-teruggekochte plekken in de verkoop (bij voorkeur online). (S)CC-ers kunnen per (S)CC maximaal 2 kaarten kopen.

Heb je je seizoenkaartplek al teruggekocht? Dan kun je dus nog 1 kaart bijkopen. Dit uiteraard zo lang de voorraad strekt.