Go Ahead Eagles A1 speelt zaterdag op een aantrekkelijke locatie: de Adelaarshorst. Dit vanwege het Open Huis dat in en rondom het stadion wordt gehouden. Tegenstander is ACV A1 uit Assen, aftrap 15.30 uur.

“Voor mijn spelers is het natuurlijk geweldig dat ze een keer in het stadion mogen voetballen”, zegt A1-trainer Harry Decheiver. “Als het goed is, is het hun doel daar wekelijks te spelen.” Met ACV wacht een ploeg die twaalf punten pakte in zes wedstrijden, goed voor de vierde positie in de derde divisie D. Go Ahead Eagles is in deze afdeling de ongeslagen koploper.
Hetzelfde geldt voor de B1, in de derde divisie D in de eigen leeftijdscategorie. De ploeg van trainer Kick Maatman neemt het zaterdag in Deventer op tegen laagvlieger FVC uit Leeuwarden. Locatie: sportpark de Zandweerd, aftrap 11.30 uur.
De C1 reist af naar Zwolle voor de kraker tegen PEC, vorig seizoen kampioen in de tweede divisie, waaruit ook Go Ahead Eagles promoveerde. De Zwollenaren draaien goed in de eerste divisie A. Zij verzamelden dertien punten in zes wedstrijden. Go Ahead Eagles sprokkelde in evenzoveel duels zes punten bijeen. Aftrap in het IJsseldelta Stadion: 12.45 uur.