Nieuws Algemeen

Actie Supportersvereniging: biertje kopen om inwoners Oekraïne te helpen

In samenwerking met CUC Colmschate Ukraine Contact komt de Supportersvereniging vanavond in actie voor inwoners van het door oorlog getroffen Oekraïne. Voorafgaand aan Go Ahead Eagles – FC Utrecht kunnen supporters een biertje kopen en op die manier geld inzamelen voor Oekraïne.

Een aantal vrijwilligers van CUC Colmschate Ukraine Contact zal met een biertrolley op het supportersplein staan. Hier kun je voor € 2,- (of één SV-munt) een biertje kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrije gift te geven aan de vrijwilligers van Colmschate Ukraine Contact, die vanavond eveneens aanwezig zijn om uitleg te geven over wat hun organisatie allemaal doet. De totale opbrengst komt ten goede aan noodhulp voor projecten van CUC Colmschate Ukraine Contact in het westen van Oekraïne en hulp aan vluchtelingen. Meer informatie over CUC Colmschate Ukraine Contact is te vinden via deze link.

De actie is mede mogelijk gemaakt door Hét Café Braakhekke, iClean Carwash Deventer, De Klok Dranken, Grolsch, DGS Processing Solutions, Westrik Snack en Supportersvereniging Go Ahead Eagles.

Terug naar overzicht