Nieuws Algemeen

Alleen drie jongste jeugdteams in actie tijdens carnavalsweekend

Terwijl Deventer dit weekend wordt omgetoverd tot Stokvissengat, gaan de competities voor de onderbouw van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie gewoon door. Morgen (zaterdag 10 februari) spelen de drie jongste jeugdelftallen een competitiewedstrijd. De drie oudste jeugdteams komen pas op 24 februari weer in actie. 

Voor Onder-15 wacht wederom een lastige tegenstander in Divisie 1A: Feyenoord O15, de kampioen van de najaarscompetitie. De eerste wedstrijd van het voorjaarsseizoen wonnen de Rotterdammers met 4-0 van FC Utrecht O15, een ploeg waar het team van Peter Vogel afgelopen weekend met 1-0 van verloor. De aftrap is om 12:00 uur op sportpark Varkenoord.

Onder-14 speelt een thuiswedstrijd en heeft net als de tegenstander van morgen, sc Heerenveen O14, tot dusver vier punten uit twee wedstrijden behaald. De Friezen hebben al aangetoond weinig moeite met scoren te hebben, want zij maakten er tot nu toe al acht. De equipe van Patrick Kieftenbelt scoorde twee doelpunten, maar kreeg er ook pas één tegen. Het duel gaat om 12:30 uur van start op sportpark De Muggert in Wesepe. 

Onder-13 speelt twee uur eerder op datzelfde sportcomplex tegen Achilles Enschede O13. De vorige twee thuisduels werden gewonnen door de pupillen van Bram Meuwissen, terwijl de Tukkers alles tot nu toe ruim verloren. De Enschedeërs kregen maar liefst 17 doelpunten tegen in drie wedstrijden, dus in alle opzichten zal Onder-13 morgen de favoriet zijn in eigen huis.

Fotografie: Carlo Bruil

Terug naar overzicht