Zelden was een wedstrijd in De Adelaarshorst zo stijf uitverkocht als die van zondag! Het is de wedstrijd tussen de Overijsselse clubs in de Keuken Kampioen Divisie, tussen de nummers 3 en 1 van de ranglijst, tussen Go Ahead Eagles en FC Twente!

Ben jij erbij zondag? Dan volgt hieronder de belangrijkste informatie:

Alcohol Supportershome en Stadionplein
De wedstrijd van zondag is door de autoriteiten ingedeeld in de zogenoemde C-categorie. Zoals te doen gebruikelijk bij een wedstrijd in die categorie wordt er binnen de poorten van het stadion geen alcohol geschonken. In samenwerking met de Supportersvereniging heeft Go Ahead Eagles het wel mogelijk gemaakt om vóór en na de wedstrijd alcoholische dranken te nuttigen in het Supportershome en op het Stadionplein. Het is niet toegestaan deze dranken mee het stadion in te nemen.

Drukte
Zoals aangegeven is de wedstrijd stijf uitverkocht. Dat betekent dat we zondag bijna 10.000 toeschouwers mogen verwelkomen. Wij adviseren daarom iedereen op tijd naar binnen te gaan. Hierdoor voorkom je dat je vlak voor de wedstrijd nog in de rij staat, en bijvoorbeeld de sfeeractie van Sfeerteam ADHD of zelfs de aftrap mist.

In de video hieronder zie je hoe je jouw ticket scant bij de tourniquets:

Illegale kaartverkoop
Het is een bekend fenomeen bij uitverkochte wedstrijden: kaarten die via internet voor meer geld dan het aankoopbedrag worden aangeboden. Let wel: dit is verboden. Go Ahead Eagles ziet hierop toe en blokkeert kaarten die op deze manier van de hand worden gedaan.

Laatste training
Aanstaande zaterdag vindt vanaf 10:30 uur de afsluitende training plaats achter het stadion. De ultieme gelegenheid om richting spelers en staf te onderstrepen: we come as one! We hopen dan ook op een grote opkomst.

We wijzen alle bezoekers graag voor de zekerheid op het feit dat roken en het afsteken van vuurwerk niet zijn toegestaan.

Brinkgreverweg afgesloten
De Brinkgreverweg is tussen de Veenweg en Henri Dunantlaan / Oldenielstraat afgesloten vanwege werkzaamheden. Deze werkzaamheden duren tot augustus. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van je route naar het stadion.

Meer informatie over deze werkzaamheden vind je op deze link.

Leeg stadion
We willen hier niet teveel woorden aan vuil maken, want dat is zonde. Dit is namelijk de wedstrijd waar we met z’n allen weken naar uit hebben gekeken; het soort wedstrijden waar we voor leven.

Maar toch moet het gezegd worden: spelers en staf gaan er vanzelfsprekend alles aan doen er een voetbalfeest van te maken binnen de lijnen, en wij rekenen erop dat alle supporters datzelfde doen buiten de lijnen. Een wedstrijd van vorig jaar die we liever vergeten leverde een enorme (sportieve) kater, €12.500 boete en twee wedstrijden zonder publiek op Vak 19 op. Plus een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek in het hele stadion, die nog steeds loopt… Dat. Nooit. Meer!

Zo, nu op dat vlak gezegd is wat gezegd moet worden: het aftellen is begonnen!!

Geen reacties meer mogelijk.